Οι… εθνικοί λεβέντες του Μετρό

Όλο το καπιταλιστικό σύστημα έπεσε να φαει αυτό το παλικάρι που πρωτοστατεί στον ιερό συνδικαλιστικό αγώνα του Μετρό.
Ναι αυτό τον αγώνα που έχει μετατρέψει την Αθήνα σε μία ζούγκλα για τα χουνέρια κάποιων δεκάδων τσιφλικάδων της δημόσιας περιουσίας και ελευθερίας..

Όλη αυτή η λάσπη για την πρότερη συνδικαλιστική του δράση

του Εθνικού Λεβέντη!! της ΠΑΣΚΕ που του εξασφάλισε και το διορισμό του από την καμινάδα, στο ΜΕΤΡΟ ..μας αφήνει παγερά αδιάφορους.

Όλη η κοινωνία ναι όλοι εμείς οι υπόλοιποι κακοπληρωμένοι, 1.5 άνεργοι, άστεγοι, χρεοκοπημένοι και χιλιάδες απαγχονισμένοι μικρομεσαίοι επαγγελματίες, τασσόμεθα με τον ήρωα φέρων την ατίθαση κόμη και υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά του … πρώτον να μην δουλεύει και να κάθεται όλη μέρα σε ένα συνδικαλιστικό γραφείο και δεύτερον να μην του κοπεί κανένα επίδομα, γιατί πραγματικά η κοινωνία, η χώρα, η πατρίδα, το έθνος του το χρωστάει !

Όλοι εμείς!! θέλουμε αυτός ο Λεβέντης μας, να παίρνει περισσότερα από τον πιλότο που φιλάει την Ελλαδίτσα μας, από τον γιατρό που κάνει εφημερία μέρα παρά μέρα και σώζει ζωές, από τον Αρχηγό του Στρατού, από τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου …από όλους !!

Στηρίζουμε ακόμη όλοι εμείς!!, τους βουλευτές που έτρεξαν να προσφέρουν υπηρεσίες απ΄ όλα τα κόμματα γιατί πραγματικά κι εμείς αν παίρναμε 8.000 ευρώ το μήνα, είχαμε αυτοκίνητο οδηγό, αστυνομικό και άλλα πολλά καλούδια… θα τρέχαμε (..όχι με το Μετρό) όοοοπου θα μοίραζονταν ψηφουλάκια.

Όλους εσάς … όλοι εμείς!! σας ευχαριστούμε που δεν θέλετε να αλλάξει τίποτα σε αυτή τη χώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα