Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Από 1.75 ως και 3.30

Για τα τρία τούρκικα ματς και αρνούμαι τον φαβοριτισμό της Αντάλιασπορ ενάντια σε μια συσπειρωμένη Γκαζιαντέπσπορ που «γέμισε» κάπως το ρόστερ της, και δεν «ψήνομαι», κι ας έρθει, με το διπλό της Φενερμπαχτσέ. Δέκα βαθμούς μπροστά από τη Γαλατασαράι, μόνος στόχος ο τίτλος (μιας και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη) άρα μια… χαλαρότητα είναι νομοτελειακή. Προτιμότερο ποντάρισμα στο over, ξεπερνώντας τα απανωτά ματς που δίνει εσχάτως, ελέω Κυπέλλου, η Εσκισεχίρσπορ.

Σούπερ Λίγκα: ο άσος του ΠΑΣ πέφτει κοντά στο 1.55 άρα… μακριά. Ούτως ή άλλως δεν βλέπω άσο με τον

Λεβαδειακό. Αρης… επίσης μακριά, απομένει το ΟΦΗΠαναθηναϊκός, προς τον άσο το βλέπω και με καλή απόδοση για τα δεδομένα, άλλωστε στο «Γεντί Κουλέ» παίζει πάντα καλύτερα η γηπεδούχος, προτίμησα όμως την ασφάλεια του να σκοράρουν αμφότερες.

Στην Ολλανδία, δείτε το Τσβόλε – Ρόντα. Τόσο χαμηλά ο άσος για μια ομάδα που έκανε νίκη ύστερα από εννέα αγωνιστικές (0-4-5) ενάντια στη Ρόντα του νέου προπονητή που αρχίζει να βελτιώνεται; Διαφωνώ.

Serie A, με την ομάδα των περισσότερων ισοπαλιών στην κατηγορία και των περισσότερων εντός (Μπολόνια) να παίζει πιο μαζεμένα με τον Μπαλαρντίνι στον πάγκο ενώ στην Ουντινέζε τα περιθώρια έχουν στενέψει μετά τις τέσσερις σερί ήττες.

Συμπαθητικό το over στο Ρεάλ Β’ – Χέρκουλες. Ελλείψει Παμαρότ η Χέρκουλες έφαγε 5 από την Μπάρτσα Β’, 3 από την Τενερίφη και κατά τύχη κράτησε το μηδέν στη Σαραγόσα ενώ η άμυνα της Ρεάλ Β’ δέχεται εύκολα γκολ.

Η Λεβάντε, με Βύντρα αλλά χωρίς Καράμπελα (τιμωρημένος) παίζει με τη Ράγιο Βαγιεκάνο των έξι σερί εντός έδρας ηττών, και το πρόγραμμα ήταν δύσκολο αλλά και παίζει με λιγότερο άγχος εκτός Μαδρίτης, εξ ου και έχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός. Πιο ξεκούραστη, άλλη μια πιθανή μοιρασιά.

Η χειρότερη Η Βέρντερ των τελευταίων 18 ετών, με μόλις μία νίκη στα τελευταία επτά ματς, παίζει στο Αουγκσμπουργκ. Ένα τα από τα… κόλλήματά μου στοιχηματικά και οι αποδόσεις στην κόντρα είναι πολύ μεγάλες για να τις αγνοήσω. Αλλωστε με την Μπραουνσβάιγκ (ο άσος που δεν ήρθε και χάλασε μια πολύ καλή τριάδα το προηγούμενο Σάββατο) είχε και δοκάρι και κακώς ακυρωθέν γκολ.

Από τη Γαλλία, με το φόβο το ματς να πάρει πολύ ποντάρισμα (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) κράτησα το διπλό της Μονακό η οποία την άλλη Κυριακή θα φιλοξενήσει την Παρί, στο ντέρμπι των δύο διεκδικητών του φετινού τίτλου. Αρα παίρνει το αποψινό, παραμένει κοντά και ελπίζει. Η Λοριάν και στηρίζεται πολύ στον συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου της και στα δύσκολα ματς εντός δεν έκανε πολλά: ήττα από τη Μαρσέιγ, 2-2 με τη Λυών ισοφαρίζοντας αδίκως στο 93’. Συν ότι άφησε τον παιχταρά Αλαντιέρ (Μαρσέιγ).

Από το Βέλγιο, κράτησα τη Σαρλερουά η οποία με πρακτικά αγκαλιάζει την παραμονή στην κατηγορία ενώ η Οστάνδη πήρε την Τρίτη 1-1 στο Λόκερεν και την υποδέχεται την Τετάρτη, μεγάλη ευκαιρία για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου άρα πιθανώς αυτό να της στερήσει απόψε σε αυτοσυγκέντρωση.

Τέλος, από την Premier League δεν θα μου έκανε εντύπωση να δω σήμερα επτά ισοπαλίες και στα επτά ματς! Τόσο αμφίρροπα, ακόμη και το Εβερτον – Βίλα! Η Φούλαμ οφείλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της αν θέλει να παραμείνει ζωντανή για την παραμονή, όσο αναξιόπιστη κι αν είναι με τις μεταγραφές που έκανε αλλά και με το κίνητρο, σε αποδόσεις αουτσάιντερ προφανώς έχει μια άλφα αξία να την ποντάρεις με τη Σαουθάμπτον (ο Χόλτμπι ενδέχεται να ξεκινήσει βασικός).

Η συνέχεια του άρθρου και οι προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα