Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Ένα Canadian κι ένα fun bet

Χθεσινός απολογισμός: Αλλη μια εξαιρετική ημέρα η Δευτέρα. Στην τριάδα πέρασαν το over της Κοπεγχάγης (1.80) και το 2-3 γκολ της Χέλσινγκμποργκ, στο… τσακ δεν πέρασε 100% το παρολί με το goal/goal της Γιουβέντους («έσβησε» στο 0-2).

Στην πεντάδα του Canadian πέρασαν τέσσερα (άρα βγήκαν μια τετράδα, τέσσερις τριάδες και… πολλές δυάδες!): το διπλό της Κοπεγχάγης (2.30), οι ισοπαλίες των Γκέτεμποργκ (3.25) και Καϊζερσλάουτερν (3.20) καθώς και το διπλό της Ναντ (2.35).

Και, στο fun

bet, η πληρωμή ήρθε με το ακριβές σκορ 0-0 στο Ελφσμποργκ – Γκέτεμποργκ με απόδοση 9.00!

Η θεωρία του 20ευρου: σε 9 πονταρίσματα (180) και 3 fun bets (10) πονταρίστηκαν 210 ευρώ και «γύρισαν» 386,2. Τα κέρδη έφτασαν τα 176,2 ευρώ.

Ενα συστηματάκι κι ένα fun bet η σημερινή μου ενασχόληση σε μια μέρα που προσωπικά δεν με εμπνέει.

* Σεντ Ετιέν – Λοριάν: νοκ άουτ ημιτελικός Κυπέλλου, 0-2 το αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος στο «Ζοφρέ Γκισάρ», 1-1 στη Λορένη για το Λιγκ Καπ και πρόκριση των «στεφανουά» στην παράταση. Πιθανή και απόψε η ισοπαλία, με τη Σεντ Ετιέν να έχει το μυαλό στον σαββατιάτικο τελικό του Λιγκ Καπ με τη Ρεν στο Παρίσι.

* Αρσεναλ – Εβερτον: από τέσσερις σερί νίκες έρχεται η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ αλλά παραμένει αναξιόπιστη αμυντικά, η Εβερτον τα πάει καλά, σκοράρει εύκολα και το ματς, για καλύτερη απόδοση, αξίζει για over 3,5 (ή το ΟΠΑΠικό 4-6 γκολ).

* Γουόκινγκ – Γκρίμσμπι: η Γουόκινγκ νίκησε 5-4 τη Μάκλσφιλντ με… 5-0 ημίχρονο, έχει μόνο μια ήττα τελευταίες 9 αγωνιστικές αλλά η Γκρίμσμπι είναι αήττητη στα τελευταία πέντε εκτός με τρεις νίκες και ο ελαφρύς φαβοριτισμός της με οδηγεί στο διπλό.

* Λίμερικ – Μποέμιαν: η Λίμερικ αν και έχει μόνο μια νίκη ως τώρα στη σεζόν, παίζει καλό ποδόσφαιρο και σκοράρει μετά ευκολίας. Ο,τι ακριβώς δηλαδή δεν ισχύει για την απογοητευτική Μποέμιαν.

* Φόλκερκ – Νταμπάρτον: η Φόλκερκ με το 4-3 από τη Χιμπέρνιαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου το Σάββατο (από 3-0!) δέχθηκε τεράστιο ψυχολογικό ράπισμα, την ώρα που προερχόταν από τέσσερις σερί νίκες. Και της είναι αδιάφορο το αποψινό ματς με την Νταμπάρτον που έχει ανακάμψει εσχάτως στηριζόμενη κυρίως στις εκτός έδρας επιδόσεις της. Αξία στην κόντρα.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα