Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Ιρλανδικά ρίσκα

Λιτό το πρόγραμμα της Παρασκευής αλλά επιλογές υπάρχουν.

Για τα πέντε ιρλανδικά ματς, τα ανέλυσα στο kingbet.net όσο το δυνατόν καλύτερα. Τι απέμεινε; Στο Κορκ – Ντροχέντα το over. Αμφότερες έχουν από 6 στα 8 goal/goal φέτος, εντός και εκτός έδρας, αλλά πληρώνει λίγο. «North Dublin derby» Μποέμιαν – Σέλμπουρν αναζητώντας τον… μονόφθαλμο μεταξύ (αγωνιστικώς) «τυφλών», προφανώς το ματς δεν είναι για άσο του 1.80. Ούτως ή άλλως βλέπω περισσότερη βελτίωση εν μέσω των αγώνων στη Σέλμπουρν παρά στην Μποέμιαν. Under 1,5

(ή 0-1 γκολ) για μεγάλες αποδόσεις.

Στο Μπρέι – Ντέρι το διπλό κινείται στο 1.62 το διπλό κόντρα σε μια Μπρέι τους 13 από τους συνολικά 17 φετινούς της βαθμούς στα τελευταία πέντε ματς. Φυσικά δεν θα ασχοληθώ σε τόσο χαμηλή απόδοση, αλλά ούτε και για την κόντρα του φαβορί ψήνομαι. Προτιμότερο το over (1.65+), δεν λέω «όχι» στο over 3,5 ή 4-6 γκολ.

Ντάνταλκ – Σεντ Πάτρικς, η παράδοση δεν έχει άσο από το 1999 (έκτοτε 0-2-8!) και έχει και no goal τα 11 από τα τελευταία 12. Οριακά ξεπερνά το 1.80 το διπλό, μια τιμή μάλλον δίκαιη για μια Σεντ Πάτρικς που είναι… τρένο αγωνιστικά τον τελευταίο καιρό ενώ η Ντάνταλκ έχει πάρει μόνο 9 από τους 30 φετινούς της βαθμούς εντός «Οριελ Παρκ». Και, τέλος, Σάμροκ Ρόβερς – Λίμερικ. «Φλερτάρει» με το 1.50 ο άσος, βελτιωμένοι οι Ρόβερς αλλά η Λίμερικ είναι μια ομάδα επικίνδυνη, ειδικά εκτός έδρας. Με τέτοιες αποδόσεις, προτιμώ την κόντρα (από 2.15 και πάνω το Χ2).

Και, τέλος, Λιβύη – Τόγκο. Σκληροτράχηλοι οι Λίβυοι, παίζουν ξανά στην Τρίπολη (και όχι στη Βεγγάζη, όπως αρχικώς είχε οριστεί), δέχονται γκολ με το… στανιό και εξίσου σκοράρουν ενώ οι Τογκολέζοι είναι ξανά με ελλείψεις. Αλλο ένα πιθανό 0-1 γκολ.

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα