Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: «Παίζοντας» με τις τιμές και τις αποδόσεις

Αν και η Κυριακή στοιχηματικά ήταν εξαιρετική για τη στήλη, ξεκινάω.. ανάποδα: με «πόνεσε» που το μονό αποδεκτό, ο άσος στο Βόλφσμπουργκ – Νυρεμβέργη, χάθηκε όπως χάθηκε, δηλαδή ισοφάριση από το –νωρίς 2-0. Ας είναι…

Δεύτερος «πόνος», η Ακισάρ που δεν ήταν κακή στο ματς με τη Φενέρ αλλά γκολ δεν έβαλε για να φέρει το goal/goal, και ήταν στην τριαδούλα με το 2-3 γκολ στην Τραπεζούντα (1.91) και το over της Λυών (1.70) που πέρασε έστω κι από… σπόντα!

Η Ακισάρ

κράτησε ένα ημίχρονο πληρώνοντας τη στήλη το 4.00 το Χ ημίχρονο 1 τελικό, συνδυαζόμενο μάλιστα με ακριβές σκορ 0-0 στη Λιβαδειά (6.50)!

Οσο για το Canadian; Εκ των πέντε πέρασαν τα τέσσερα, χαμένο ήταν το ρίσκο με τον άσο στο Αστον Βίλα – Λίβερπουλ αλλά ακολούθησαν… κορδέλα η Γκέτεμποργκ (2.62), το Χ στη Λιβαδειά (2.80), η Αλκμααρ (2.65) και το Χ στο Ελαζίγκ (3.20)!

Η θεωρία του 20ευρου: Σε 12 πονταρίσματα και 3 fun bets πονταρίστηκαν (240 συν 30 αντίστοιχα) 270 ευρώ και «γύρισαν» 402,4 ευρώ. Τα κέρδη έφτασαν τα 132,4 ευρώ σε μια από τις πολύ καλές ημέρες της στήλης.

Πάνω από 60 ματς στο δευτεριάτικο πρόγραμμα και αναλογιστείτε ότι δεν είναι… όλα στο κουπόνι. Επί παραδείγματι απουσιάζουν τα τέσσερα ιρλανδικά ματς, από τα οποία… αλίευσα το κατιτίς. Αφαιρώντας μικρές Αγγλίες, το Τσέλσι – Γιουνάιτεντ που και νωρίς διεξάγεται και προσωπικά δεν με ελκύει στοιχηματικά, τη Νορβηγία που ακόμη τις… μαθαίνουμε και το αργεντίκο, έχω μπροστά μου σαφώς λιγότερες επιλογές αλλά πιο καθαρό μυαλό.

Ξεκίνημα με τουρκική SuperLig όπου ξεκινάω με τον άσο στο Καραμπούκ ανάμεσα στην Καρντεμίρ και την Καϊσερίσπορ. Η απουσία του γκολτζή Μπόμπο από την Καϊσερίσπορ, σε συνδυασμό με την ανάγκη στην Καραμπούκ για βαθμούς, με ωθούν στο ποντάρισμα υπέρ της γηπεδούχου. Στο έτερο αποψινό ματς, παίζουν Ιντμάν Γιουρντού – Μπεσίκτας στη Μερσίνη, ενδεικτικά ότι το διπλό της τουρκικής Iddaa είναι στο 1.50 (παρά τη μεγάλη γκανιότα που έχει, και πάλι μικρό δεν είναι) εν συγκρίσει με το ΟΠΑΠικό 1.80. Σε τέτοιες τιμές προφανώς διπλό, καίτοι η Μπεσίκτας είναι αφερέγγυα. Η γηπεδούχος πρακτικά έχει ήδη υποβιβαστεί.

Τα σημερινά ιρλανδικά ματς είναι εκτός κουπονιού κρατάω το no goal της Ντέρι ως καλύτερη τιμή από τον άσο κόντρα στην Μπρέι, τον άσο στο Ντροχέντα – Κορκ και το διπλό της Σλίγκο Ρόβερς με ένα γκολ χάντικαπ ενάντια στην ουραγό Γιου Σι Ντι.

Εκτός… Ιρλανδοτουρκίας, το Φούλαμ – ΚΠΡ φαβοριτίζεται με 1.80 στον άσο. Απορίας άξιον, οι γηπεδούχοι κίνητρο πλην του καλύτερου δυνατού πλασαρίσματος δεν έχουν, η… ΚουΠουΡου πρακτικά θέλει τουλάχιστον 15 βαθμούς στα εναπομείναντα 8 παιχνίδια για να σωθεί και ως τώρα έχει 23 σε 30! Αξία μόνο στο Χ ημίχρονο (10/15 εκτός η ΚΠΡ).

Στη Super League, ο Πανιώνιος έχει 31 βαθμούς, θεωρητικά έχει ήδη ξεπεράσει το «μαξιλαράκι» παραμονής (16 ομάδες, άρα 15 επί 2 ίσον 30 βαθμοί), ο Αστέρας με νίκη στη Νέα Σμύρνη πάει στο +3 από τον ΠΑΟΚ κι αν τα play offs ξεκινούσαν αύριο θα έμπαινε με 3 έναντι 2. Η παράδοση είναι 3-1-1 στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων τα 3 no goal κι άλλα τόσα over, η φόρμα της ομάδας του Σάκη Τσιώλη εξαιρετική και δεν βλέπω λόγο γιατί να πω «όχι» στο διπλό. Σφυρίζει και ο Τάσος Κάκος, που ήταν και στο περσινό Αστέρας – Πανιώνιος 2-0.

Στην πρεμιέρα των play offs Βελγίου, οι απουσίες της Αντερλεχτ με ωθούν στην κόντρα μιας και θα λείψουν… 24 γκολ (17 ο Μποκανί, 7 ο Γιοβάνοβιτς που έχει και 12 ασίστ!) ενώ η Γκενκ παίζει ομαδικά και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Στη γαλλική Ligue 2, η πανίσχυρη στο γήπεδό της Νιμ διατηρεί ελπίδες ανόδου, με νίκη απόψε θα πάει στο -4 από την προνομιούχο πρώτη τριάδα αλλά η Χάβρη ανεξαρτήτως έδρας παίρνει αποτελέσματα ακόμη και σε κακές… βραδιές. Από τη στατιστική (9/14 με 7/14) κράτησα το 2-3 γκολ.

Στη Zweite Liga η Πάντερμπορν με το 3-0 κόντρα στη FSV Φρανκφούρτης έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή, ίδιο στόχο έχει απόψε η ανεβασμένη (τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα) Σαν Πάουλι αλλά, κακά τα ψέματα, πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν ήδη πάρει περισσότερους βαθμούς από όσους πρακτικά άξιζαν. Από ένστικτο ποντάρισμα στη μοιρασιά.

Για την Primera Division το 1.65 στο Αθλέτικ – Γρανάδα στο Μπιλμπάο το προσπερνάω, αντιθέτως στο Μπέτις – Χετάφε ήμουν ανάμεσα στον άσο και στο 2-3 γκολ (9/14 με 7/14 αντίστοιχα), επιλέγοντας το δεύτερο που έχει πάνω κάτω ίδια τιμή.

Επίσης από τη στατιστική αλλά πηγαίνοντας… κόντρα σε αυτή, στην Primeira Liga, κράτησα το no goal στο Νασιονάλ – Γκιμαράες καθώς η φιλοξενούμενη δεν με πείθει και έχει και το μυαλό της στην επικείμενη συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου.

Premier League Σκωτίας και το Σεντ Τζόνστον – Νταντί Γιουνάιτεντ είναι απρόβλεπτο (τριπλή για… ΠΡΟΠΟ που λέμε), στατιστικώς η αξία είναι στο Χ ημίχρονο (8/15 με 8/16 αντίστοιχα).

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα