Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Συνδυάζεται λογική και στοίχημα;

Η κύρια επιλογή για σήμερα έρχεται από την Πορτογαλία, στο Ολανένσε – Βιτόρια Γκιμαράες. Πλασματικός ο φαβοριτισμός της Γκιμαράες, με το διπλό να κινείται στο 1.95, έδειξε επηρεασμένη από τη διακοπή και στην Μπράγκα δεν έκανε ούτε… σουτ, την ώρα που στο Ολιάο πνέει… νέος αέρας με την επάνοδο στη φυσική έδρα και την άφιξη νέου προπονητή (κι αν μην είχε πολύ κόσμο το γήπεδο, κι αν είσαι ο Ιταλός… παγκοσμίως άγνωστος). Στο συμπαθέστατο 1.73 κινείται η διπλή ευκαιρία του 1Χ, στο 3.80 ο άσος για όποιον θέλει να ρισκάρει.

Από εκεί και πέρασα, μικρό ποντάρισμα στα υπόλοιπα. Το Τβέντε – Χέρακλες έχει πολύ χαμηλή απόδοση και το μάτι πήγε στο over 1,5 ημίχρονο που επιβεβαιώνεται κατά 50% (4/9 εντός η Τβέντε, 5/9 εκτός η Χέρακλες).

Από τη στατιστική «αλίευσα» ότι βγαίνει Χ ημίχρονο στο Κλερμόν – Χάβρη (9/10 με 6/9 παρακαλώ!). Κοιτώντας τα αποτελέσματα, η Κλερμόν έχει φέρει 7 φορές 0-0 στο ημίχρονο και άλλες 2 φορές 1-1, 3 γκολ στη σούμα στο πρώτο 45λεπτο από τα συνολικά 12: μεγάλη ανισορροπία.
Αήττητη εντός έδρας στο πρωτάθλημα, μόνο στο Λιγκ Καπ από την Τουρ έχασε στο γήπεδό της φέτος, τον Αύγουστο, έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της Ligue 2 μαζί με τη Μετς. Κοιτώντας τη Χάβρη, το… φοβερό είναι ότι εδώ και 17 ματς, ποτέ δεν χάνει στο ημίχρονο (!), ήτοι από την πρεμιέρα στην Αρλ (2-0, ήταν και τελικό). Βελτιωμένη δείχνει αλλά πώς να τα καταφέρει πάλι ενάντια στην άμυνα-μπετόν αρμέ της Κλερμόν; Κοντολογίς, άσο ημίχρονο.

Στην Ισπανία, έχω φάει… κόλλημα με τη Βαλένθια από τότε που την ανέλαβε ο Χουάν Πίτσι καθώς κρίνω ότι ήταν θέμα προπονητή η κακή της πορεία. ΟΚ, έπαιξε δις μέσα σε μια εβδομάδα με την Ατλέτικο στο Κύπελλο, εξ ου και η ήττα που μεσολάβησε, από τη Θέλτα στο Βίγο. Παίζει με τη Μάλαγα σε μίνι ανδαλουσιάνικο ντέρμπι και το διπλό θέλγει, βάσει τιμής. Μόλις δύο διπλά έχει κάνει φέτος, κι αυτά εκεί που δεν το περίμενε κανείς, με Γρανάδα και Χετάφε προερχόμενη από κακά παιχνίδια πριν. Η δε Μάλαγα δεν έχει φέρει ισοπαλία ακόμη εντός, αν κυριαρχούσε η λογική θα πόνταρα κάτι σε goal/goalή Χ ημίχρονο. Αλλά συνδυάζεται λογική και στοίχημα; Σπάνια!

Το πλήρες άρθρο και οι προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα