Προβλέψεις για το Στοίχημα: Ενα μονό κι ένα trixie

Ραδιοφωνικά τα… λέμε από τη στοιχηματική εκπομπή «Bxpbet» στο Bet Radio κάθε Δευτέρα ως και Πέμπτη 13:00 με 14:00. Και, μια φορά το Σαββατοκύριακο, και μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού ART 90,6 στα FM, το οποίο αναμεταδίδει την εκπομπή «Betradio στα FM» του betradio.com.

Κόνιασπορ – Μπεσίκτας: σπάνια φέτος (μόλις 4/14 φορές) η Μπεσίκτας διατήρησε το μηδέν στην άμυνα σε εκτός έδρας αγώνα κι αν μη τι άλλο η Κόνιασπορ είναι άκρως υπολογίσιμη και ανταγωνιστική στο Ικόνιο.

Λογικός ο φαβοριτισμός του διπλού αλλά η Μπεσίκτας είναι εσχάτως ασταθής, εξ ου και κράτησα μόνο το over. Η Κόνιασπορ θα κάνει το κλασικό της παιχνίδι με «γεμάτο» κέντρο και προσπαθώντας να βγάλει στην αντεπίθεση τον Γκέκα ο οποίος στην ταχύτητα υπερτερεί των αμυντικών της φιλοξενούμενης.

Ακαδέμικα – Σετούμπαλ: με νίκη στην Κοΐμπρα η Σετούμπαλ θα θέσει αποκτήσει κι άλλες ελπίδες για να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα, πάντως η βελτιωμένη και χωρίς άγχος Ακαδέμικα δεν είναι… ευκατάβλητη. Προτιμότερο το bet στα γκολ. Στο 2.30 το over, στο 1.91 το goal/goal…

Λαβάλ – Τρουά: ναι μεν απομένουν επτά αγωνιστικές αλλά ο άσος αξίζει το ρίσκο για μια Λαβάλ που θέλει πολύ βαθμούς και παίζει την ύπαρξή της στην κατηγορία ενάντια σε μια Τρουά πρακτικά αδιάφορη βαθμολογικά και που έχει για πρώτο σκόρερ τον περσινό παίκτη των «λαβαλουά» Ζιμπέρ. Συν ότι προ διετίας η Τρουά είχε πάρει ματς (εντός) με τη Λαβάλ με 3-2 και ανατροπή στο σκορ από το ημίχρονο ούσα στη νυν θέση της Λαβάλ… Το μόνο που με προβληματίζει είναι γιατί να είναι ο άσος στο 2.30 (άνοιξε στο 2.65 μάλιστα) και όχι χαμηλότερα…

Μονπελιέ – Μαρσέιγ: ντέρμπι του νότου στο «Μοσόν», στο +9 από τις επικίνδυνες θέσεις η Μονπελιέ που είναι αήττητη εντός έδρας το 2014, με ελπίδες για έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ ακόμη η Μαρσέιγ. Να σκοράρουν αμφότερες η επιλογή.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα