Προβλέψεις για το Στοίχημα: Τριάδα, Trixie και τριάδα τριημέρου

Ραδιοφωνικά τα… λέμε από τη στοιχηματική εκπομπή «Bxpbet» στο Bet Radio κάθε Δευτέρα ως και Πέμπτη 13:00 με 14:00.

«Ραντεβού» επίσης…

* Σάββατο 12:00 με 14:00 το στο Bet Radio.

* Κυριακή 15:00 με 16:00 στο Bet Radio και μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού ART 90,6 στα FM, το οποίο θα αναμεταδίδει την εκπομπή «Betradio στα FM».

Α, μην το ξεχάσω (για

όσους τυχόν δεν το διαβάσατε): «Σχολιάζοντας τους σχολιάζοντες», ένα… διαφορετικό άρθρο. Από εσάς για εσάς.

Για να είμαι ξεκάθαρος, είναι από τα Σαββατοκύριακα που δυσκολεύτηκα πολύ να βρω σημείο. Εξ ου και οι προτάσεις είναι, ας πούμε, λιτές εν συγκρίσει με παλιότερα άρθρα Σαββάτου. Αλλά δεν είναι αναγκαία κακό. Από βράδυ Παρασκευής αποφάσισα να ρίξω μια ματιά σε όλο το κουπόνι, με εύρος ως και Δευτέρα βράδυ ώστε να βγουν σημεία. Το αποτέλεσμα είναι τούτο:

Γαλατασαράι – Καϊσερίσπορ: χαμηλός ο άσος, σκέψεις για ποντάρισμα στο over καθώς η άμυνα της Καϊσερίσπορ είναι η δεύτερη χειρότερη στην κατηγορία (δέχεται 1,68 γκολ ανά ματς) και η Γαλατασαράι θα επιδιώξει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την οικτρή εμφάνισή της στο Λονδίνο.

Μαρίτιμο – Σπόρτινγκ: με ψυχολογία μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί της Πόρτο θα παραταχθεί η Σπόρτινγκ, την οποία αναμένω εφεξής να παίζει για νίκες του… μισού μηδέν ώστε να παραμείνει στην πρώτη δυάδα και να πάει απευθείας στους ομίλους του… σεντονιού. Δίκαιη η τιμή του διπλού, η Μαρίτιμο δεν είναι σε πολύ καλό momentum.

Βαγιαδολίδ – Βαγιεκάνο: πρώτη ήττα μετά από ένα μίνι αήττητο τριών αγωνιστικών για τη Βαγιαδολίδ, στη Σεβίλλη, πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες εκτός επικίνδυνης ζώνης η Ράγιο. Τη διαφορά κάνει η έδρα, εκεί όπου που 15 ημερών ηττήθηκε κοτζάμ Μπάρτσα, η Ράγιο θα πάει για τον βαθμό αλλά στο «Χοσέ Θορίγια» δεν παίρνεις εύκολα αποτέλεσμα (επτά σερί αήττητη η γηπεδούχος).

Βόλφσμπουργκ – Αουγκσμπουργκ: πρακτικά (όχι μαθηματικά) το κίνητρο είναι με τη γηπεδούχο, αναφορικά με την Ευρώπη. Η Αουγκσμπουργκ δύσκολα θα τα καταφέρει από το πρωτάθλημα, όπως και η Βόλφσμπουργκ από το Κύπελλο όπου στα ημιτελικά παίζει στο Ντόρτμουντ σε νοκ άουτ ματς στις 15/4. Δεν είναι too much το εκτός έδρας αήττητο από τις 9 Νοεμβρίου της Αουγκσμπουργκ;

Βαλενσιέν – Αζαξιό: η ομάδα από το Αιάκειο έχει πέσει, η Βαλενσιέν… καίγεται και ο άσος είναι στο 1.60. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση, ειδικά με την ομάδα του Αριέλ Γιάκομπς βελτιωμένη, όχι τυχαίο ότι στο 1-0 επί της Εβιάν κράτησε το μηδέν για πρώτη φορά μετά από 29 επίσημα ματς!

Λόκερεν – Ζούλτε Βάρεγκεμ: κρατήστε τούτο. «Φαβορί είναι η Ζούλτε Βάρεγκεμ» είπε ο αρχηγός Οβερμέιρ της Λόκερεν. Κοιτάω τις αποδόσεις, 2.37 η Λόκερεν, 2.80 η Ζούλτε! Και μιλάμε για τελικό Κυπέλλου, στο ουδέτερο «Ρουά Μποντουάν» των Βρυξελλών, αμφότερες έχουν από μια κατάκτηση (2012 και 2006) και γενικώς βλέπω μια ισορροπία. Και την πρώτη ισοπαλία σε τελικό από το 1997.

Αυτά… Για τα σημερινά, τα λέμε και μεσημέρι Σαββάτου 12:00 με 14:00 το στο Bet Radio.

Α, και κλασικά μια τριάδα τριημέρου.

Σεν Γκάλεν – Τουν: ξεκινάω… ανάποδα. Η Τουν μεσοβδόμαδα παίζει στη Ζυρίχη νοκ άουτ ημιτελικό Κυπέλλου και, αν περάσει, βγαίνει Ευρώπη αφού κατά 99,99% θα παίξει εκεί με τη Βασιλεία (υποδέχεται τη Λουκέρνη). Βελτιωμένη αρκετά η Σεν Γκάλεν, με απουσίες η Τουν.

Γκεντσλερμπιρλιγκί – Ελαζίγκσπορ: η Γκεντσλέρ έχει σημειώσει εντός τα 21 από τα 29 της φετινά τέρματα, η Ελαζίγκ έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία και, από τα 48 τέρματα παθητικό, τα 32 ήρθαν σε 12 ματς εκτός (δηλαδή… 2,66 ανά εξόρμηση!). Συνοπτικά, οι αριθμοί «δείχνουν» ότι το ματς είναι κοντά στο over, που ούτως ή άλλως επιβεβαιώνεται από την εν γένει φετινή αγωνιστική τους «συμπεριφορά».

Σετούμπαλ – Εστορίλ: αμφότερες σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση και αμφότερες σκοράρουν εύκολα. Θαρρώ πως το ματς ξεκινά από το 1-1, κρατάω το goal/goal.

Συνοπτικά το άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

ΝίκοςΜποζιονέλος (Facebook, TwitterκαιGoogle+)

Keywords
Τυχαία Θέματα