Σύλληψη 44χρονου Βούλγαρου “εγκεφάλου” εγκληματικής οργάνωσης

Ένας 44χρονος Βούλγαρος κακοποιός συνελήφθη σε διαμέρισμα στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, μετά από επιχείρηση των ΕΚΑΜ, καθώς φέρεται ως «εγκέφαλος» εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στην Βουλγαρία και διέπραττε ληστείες.

Στο διαμέρισμα βρέθηκε βαρύς οπλισμός, ενώ συνελήφθησαν άλλα τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα, που κατηγορούνται για οπλοκατοχή

και υπόθαλψη εγκληματία.

Στην επιχείρηση των ΕΚΑΜ στο διαμέρισμα, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα υποπολυβόλο τύπου Scorpion, ένα πιστόλι, γεμιστήρες με φυσίγγια, μία ηλεκτρονική συσκευή τύπου jammer (παρεμβολέας κινητών τηλεφώνων), δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα, μία διόπτρα νυκτός, τέσσερις μάλλινες κουκούλες φουλ-φεϊς κι ένα ζευγάρι φορητών πομποδεκτών.

Για να διαπιστωθεί ένα χρησιμοποιήθηκαν σε εγκληματική ενέργεια στη χώρα μας, τα όπλα εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Η σύλληψη του κακοποιού από την Αστυνομία έγινε μετά από έρευνες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Αξιωματικό σύνδεσμο των Βουλγαρικών Αρχών στη χώρα μας και τον Αξιωματικό σύνδεσμο της χώρας μας στη Βουλγαρία, αλλά και τη συνδρομή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας Βορείου Ελλάδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα