Θα είναι η Mystique το επόμενο spin-off των X-Men;

Η πολυαναμενόμενη ταινία της 20thCenturyFox, X-Men: DaysofFuturePast, θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Μαΐου αλλά αυτό δεν αποτρέπει τους παραγωγούς από το να σκέφτονται ήδη κάποια spin-offφιλμ (ο Wolverine τουHughJackman είναι ο μόνος χαρακτήρας που είχε ‘δική’ του ταινία μέχρι στιγμής).

Τη σκέψη αυτή ενισχύει η επιτυχία της Marvelμε τους χαρακτήρες που συνθέτουν τους Avengers (CaptainAmerica,

Thor, IronMan) σε αντίστοιχες ταινίες.

“Υπήρχε ένας συγκεκριμένος τρόπος δουλειάς που ακολουθούνταν στο στούντιο που δεν αξιοποιούσε τη δυνατότητα των spin-off αλλά οι υπεύθυνοι έχουν πλέον καταλάβει και αποδεχτεί τη δύναμή τους” λέει η LaurenShulerDonner που ήταν στην παραγωγοί όλων των ταινιώνX-Men“Θα ήθελα να κάνω τον Gambit, τονDeadpool, θα δούμε. Υπάρχουν πολλοί υπέροχοι χαρακτήρες”

ΜετηνMystique (JenniferLawrence) να κατέχει έναν κρίσιμο ρόλο στην πλοκή του επερχόμενου X-Men, η Donnerπαραδέχεται ότι θα την ενδιέφερε πολύ ένα φιλμ με εκείνη πρωταγωνίστρια.

Ο παραγωγός και σεναριογράφος SimonKinberg (X-Men: FirstClass) παραδέχεται “Μου αρέσει αυτό που έκανε η Lawrenceμε το χαρακτήρα και πιστεύω ότι θα υπήρχαν πολύ περισσότερες ευκαιρίες για τη Mystiqueαν την ‘ακολουθούσαμε’ μόνη της”

Σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση που έλαβε χώρα στο EW.com, οι αναγνώστες επιθυμούν πιο πολύ μια ταινία με βασικό ήρωα τον Deadpool (24%), και μετά τους Gambit (21%), X-Force (19%), Storm (17%), Mystique (11%) καιMagneto (8%).

Η παραγωγή έχει προγραμματίσει το επόμενο φιλμ των X-Menμε τίτλο X-Men: Apocalypse για το Μάιο του 2016 και άλλη μία με πρωταγωνιστή τον Wolverineγια τις 3 Μαρτίου του 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα