Το συγκινητικό “αντίο” του Θέμου στον Άρη Σταθάκη

Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες δημοσιογράφους των τελευταίων δεκαετιών, και εμπνευστής της μεγαλύτερης κυριακάτικης εφημερίδας, του “Πρώτου Θέματος”, ο Θέμος Αναστασιάδης, έδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν ξεχνάει να είναι άνθρωπος.

Και με ένα προσωπικό σημείωμα στο σημερινό “Πρώτο Θέμα”, αποχαιρετά με τον δικό του τρόπο, τον Άρη Σταθάκη, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή την Παρασκευή.

“Μεταξύ των δημοσιογράφων που κατάφεραν να

διακριθούν με τη σοβαρότητα και το ήθος τους, αλλά και ως πολιτικός, κατέχει διακριτή θέση ο συνάδελφος Άρης Σταθάκης, που έφυγε δυστυχώς από τη ζωή. Τον συνάντησα στα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα ως επίδοξος συντάκτης αυτοκινήτου στην “Εξπρές”, και ένα έχω να ευχηθώ σε όλους τους νέους δημοσιογράφους.

Μακάρι να βρουν μπροστά τους ανθρώπους σαν τον Αρη Σταθάκη, παρότι πια είναι από εξαιρετικά δύσκολο, έως απίθανο. Άλλοι είναι πιο αρμόδιοι να μιλήσουν ή και να σωπάσουν, μια που στις μέρες μας τα λίγα λόγια είναι χρυσός.

Από το “ΘΕΜΑ” και τον υπογράφοντα, ειδικά και προσωπικά, τα συλλυπητήρια στους οικείους του, και ιδιαίτερα στα παιδιά του, Χριστίνα και Αλέξανδρο, και ένα “άντε γεια” στον Άρη – στις ειδικές διαδρομές του ουρανού.

Θέμος”, έγραψε ο Θέμος Αναστασιάδης στο σημερινό “Πρώτο Θέμα” για τον Άρη Σταθάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα