Έκλεισε δωμάτιο σε ξενοδοχείο και… έμεινε άναυδη όταν έφευγε – Η κρυφή χρέωση που εκτόξευσε τον λογαριασμό

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ έμεινε άναυδη όταν ανακάλυψε ότι το ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Λας Βέγκας πρόσθεσε μια ξαφνική χρέωση στον λογαριασμό της, η οποία τριπλασίασε το κόστος παραμονής της.

Ο λόγος για την Σέλιν Χάρπερ, η οποία όπως αποκαλύπτει σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισκέφθηκε την αδελφή της στο Λας Βέγκας αλλά συνέβη κάτι αναπάντεχο.

Η ίδια προτίμησε να μην ξοδέψει αρκετά χρήματα

σε ένα καλό ξενοδοχείο, αλλά να πληρώσει πιο λογικά επιλέγοντας το ένα ξενοδοχείο, το οποίο είχε κόστος περίπου στα 180 ευρώ.

Όταν έφτασε η ώρα να πληρώσει τον λογαριασμό της, ωστόσο, είδε να είχαν προστεθεί έξτρα 460 ευρώ και σάστισε. Η ίδια, ανέφερε, πως πήρε αμέσως το ξενοδοχείο για να κάνει παράπονα και εκείνοι της είπα ότι η έξτρα χρέωση οφείλεται στο ότι κάπνιζε.

Το εν λόγω ξενοδοχείο είναι για μη καπνιστές όπως της ανέφεραν, και αν υπάρξει η οποιαδήποτε υποψία ότι κάποιος άναψε τσιγάρο χρεώνεται έξτρα. Ωστόσο, όπως ανέφερε η ίδια δεν είναι καπνίστρια και «προφανώς δεν άναψε τσιγάρο».

Δείτε το βίντεο @travelingwithjoce Absolute trash experience at the @Westgate Las Vegas #scammeralert #vegas #fraud ♬ original sound – Joce Travels

Μέσα από την ανάρτησή της στο TikTok, αναφέρει στους fans της να μην επισκεφθούν το συγκεκριμένο hotel: «Μην, μην μείνετε στο εν λόγω θέρετρο». Η τροπή της ιστορίας άλλαξε αργότερα και σύμφωνα με την ίδια η ειδοποίηση του ανιχνευτή καπνού χτύπησε σε ώρα που εκείνη έλειπε από εκεί.

Στο τέλος, κατάφερε να πάρει τα χρήματά της πίσω και όπως αναφέρει ένιωθε ανακουφισμένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα