Σε εξέλιξη η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Λίγο πριν από την παρέλαση έγινε η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Την ώρα της έναρξης της παρέλασης ομάδας περίπου 20 ατόμων, στο κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος, φώναξε «κλέφτες» και «προδότες». Η ομάδα απομονώθηκε αμέσως από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η λεωφόρος Αμαλίας είναι αποκλεισμένη από το ύψος του Ζαππείου μέχρι τη Βασιλέως Γεωργίου, ενώ η παρουσία αστυνομικών είναι πολύ έντονη σε όλο το μήκος των οδών Αμαλίας και Πανεπιστημίου. Το ελικόπτερο της αστυνομίας περιπολεί από αέρος, ενώ πλήθος κόσμου είναι
συγκεντρωμένο, κατά μήκος της οδού Πανεπιστημίου από το ύψος της Βουκουρεστίου και κάτω.

Eπί ποδός βρίσκονται 4.000 αστυνομικοί, ενώ θα ακολουθείται η αυτόφωρη διαδικασία για όποιον επιχειρήσει να διακόψει την παρέλαση. Σε επιφυλακή βρίσκονται και εισαγγελείς.

Οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι που θα καλύψουν την παρέλαση θα πρέπει να έχουν διαπίστευση, ενώ οι αστυνομικοί θα κάνουν προληπτικούς ελέγχους σε ομάδες που θα εμφανιστούν κοντά στο χώρο των παρελάσεων με πανό.

Σε ισχύ και σήμερα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας εν όψει της στρατιωτικής παρέλασης η οποία ξεκινά στις 11 π.μ. και θα είναι μικρότερη σε όγκο και διάρκεια από άλλες χρονιές. Κλειστοί είναι οι σταθμοί του Μετρό σε Σύνταγμα, Ακρόπολη και Ευαγγελισμό.
Keywords
Τυχαία Θέματα