Η Capcom δουλεύει πάνω σε καινούργιο fighting game

Ήδη ξεκινάνε οι προσλήψεις

Κάτι μαγειρεύει τελικά η Capcom. Ο παραγωγός της πασίγνωστης σειράς Street Fighter, Yoshinori Ono, ανακοίνωσε μέσω twitter ότι η Capcom όντως εργάζεται σε ένα νέο fighting game και ψάχνει μάλιστα και προγραμματιστές

και game designers!Χμμμ....

Δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα παραπάνω πληροφορίες προς το παρόν, αλλά σε ερωτήσεις που τέθηκαν από fans στο twitter σχετικά με το αν το παιχνίδι θα είναι next-gen, ο Ono απάντησε ότι ούτε καν αυτός δεν ξέρει σε ποιά πλατφόρμα θα αναπτυχθεί το παιχνίδι. Σε άλλες δηλώσεις οι Capcom είπε ότι το Street Fighter V δεν είναι ούτε καν σε ανάπτυξη λόγω προβλημάτων με το budget και να μην το περιμένουμε μέχρι το 2018!

Αυτή τη στιγμή ούτως ή άλλως εκτός από το Deep Down, ο Ono έχει και το Ultra Street Fighter IV στα σκάρια, για το οποίο όπως δήλωσε δεν υπάρχουν καν σχέδια για να έρθει στις next-gen κονσόλες. Μπορεί να μην ξέρουμε ακόμα τίποτα άλλο για το μυστηριώδες fighting game, αλλά το Ultra Street Fighter IV θα έρθει να σας σπάσει στο ξύλο στις αρχές του 2014 για PC, PS3 και Xbox 360. Επίσης θα διατεθεί και σαν retail, αλλά και σαν DLC για το υπάρχον Super Street Fighter IV.

Keywords
Τυχαία Θέματα