Στην PAX EAST το Metro : Last Light δίνει μαθήματα επιβίωσης

Η δυσκολία του τίτλου έγινε φανερή απο την παρουσίαση του demo κατά τη διάρξεια της PAX EAST , πράγμα που εντυπωσίασε ακόμα περισσότερους


Το demo δείχνει τον χαρακτήρα να μάχεται σε ένα υπόγειο με χαμηλό φωτισμό και η δυσκολία είναι το πρώτο πράγμα που κάποιος αντικρίζει όταν ο παίκτης πρέπει με περιορισμένο αριθμό σφαιρών να εξοντώσει τον εχθρό , σε περιβάλλοντα που η ορατότητα το καθιστά κάποιες φορές τρομακτικό και challenging.

Αλλά αυτή είναι η κεντρική ιδέα του τίτλου. Στο demo επίσης ο χαρακτήρας έχει στην κατοχή του ένα silent weapon και ενα μαχαίρι , 2 όπλα που του δίνουν παραπάνω απο μια δυνατότητες για να αντιμετωπίσει τον εχθρό μιας και το stealth στοιχείο και το να πλησιάζεις τον εχθρό αθόρυβα και να τον μαχαιρώνεις πισώπλατα είναι κάποιες απαραίτητες στρατηγικές που πρέπει κάποιος να εκτελέσει αν θέλει να επιβιώσει.
Oι εχθροί εκμεταλλέυονται τα σκοτείνα σημεία της πίστας και επιτίθονται ομαδικά , περιπτώσεις που απαιτούν την απομόνωση τον εχθρών.
Τα γραφικά του τίτλου είναι παραπάνω απο άψογα και φανερώνουν πως ένα σκοτεινό περιβάλλον σε συνδυασμό με το stealth στοιχείο του τίτλου , μπορούν να προσφέρουν μία μαγευτική εμπειρία

Το Metro : Last Light θα κυκλοφορήσει για PS3 , Xbox 360 και PC στις 17 Μαϊου.
Ένα βίντεο αν και μικρό απο την PAX EAST , το κανονικό demo αναμένεται σύντομα

{youtube}2tZlRoMZnqs{/youtube}

{youtube}clKgLXqQ7CA{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα