Assassin’s Creed Valhalla: Δείτε το νέο φανταστικό CGI Spot και… πωρωθείτε ελεύθερα!

Σχεδόν μία εβδομάδα έχει απομείνει για το release του Valhalla, του νέου κεφαλαίου στο σύμπαν του Assassin’s Creed και χιλιάδες gamers ανυπομονούν για να μπουν για τα καλά στον κόσμο των Vikings, εισβάλλοντας στη μεσαιωνική Αγγλία. Λίγο πριν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού, η Ubisoft κυκλοφόρησε ένα νέο CGI spot, το οποίο λειτουργεί ως  το καλύτερο ορεκτικό πριν από το κυρίως πιάτο.

Στο εν λόγω

trailer βλέπουμε για μια ακόμη φορά την αποστολή του Viking: Eivor, ο οποίος προσπαθεί να αποκτήσει ένα «δεύτερο σπίτι» και να ξεκινήσει αυτός και η φυλή του από την αρχή. Φυσικά, οι Vikings δεν φαίνεται να αγαπούν τις ειρηνικές διαπραγματεύσεις, για αυτό και στο trailer θα δείτε να ξεδιπλώνεται στα μάτια σας μια σύγκρουση μέχρι τελικής πτώσεως. Το Assassin’s Creed Valhalla είναι προγραματισμένο να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για PC, Xbox One, PS4, Stadia, Amazon Luna, Xbox Series X/S και PlayStation 5. Σύμφωνα με τους developers της Ubisoft, στις νέες κονσόλες θα πρέπει να περιμένουμε 4Κ ανάλυση και δυνατότητα για κίνηση στα 60 frames per second, αλλά και πολύ πιο γρήγορα loading speeds. Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν το αγοράσετε σε Xbox One ή PS4 και στη συνέχεια κάνετε το upgrade σε μία next-gen, τότε το παιχνίδι αναβαθμίζεται χωρίς κανέναν επιπρόσθετο κόστος. Δείτε το φανταστικό CGI trailer που μόλις κυκλοφόρησε και προετοιμαστείτε κατάλληλα για η Vikings ετοιμάζονται για… απόβαση!  

The post Assassin’s Creed Valhalla: Δείτε το νέο φανταστικό CGI Spot και… πωρωθείτε ελεύθερα! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα