Blast from the Past! Η AtGames κυκλοφορεί Atari και Genesis retro consoles!

Είναι γνωστός ο πανικός που προκλήθηκε με την κυκλοφορία του Nintendo NES Classic, καθώς η λιλιπούτεια αυτή κονσόλα κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές εκατομμυρίων gamers σε ολόκληρο τον κόσμο. Η AtGames μία μικρή κατασκευάστρια hardware αποφάσισε να πατήσει πάνω στην τεράστια επιτυχία της retro κονσόλας της Nintendo, κυκλοφορώντας δύο εκδόσεις βασισμένες

στην ίδια φιλοσοφία που θα δώσουν την ευκαιρία στους gamers να πραγματοποιήσουν ένα μοναδικό νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν.

Πρόκειται για το Atari Flashback 8 Gold που έρχεται με 120 ενσωματωμένα παιχνίδια και δύο wireless controllers και όπως αντιλαμβάνεστε είναι εμπνευσμένο από το θρυλικό Atari 2600, αλλά και το Genesis Flashback που φέρνει στο σήμερα μία γεύση από την αγαπημένη παιχνιδομηχανή της SEGA που κυριάρχησε στα 90s. Το Atari Flashback 8 Gold θα διαθέτει επίσης δύο ports για wired joysticks και paddles, ενώ θα βγάζει HDMI output στα 720p, υποστηρίζοντας scan line filtering, ενώ για κάθε game θα υπάρχουν λειτουργίες rewind, fast-forward και save.

Όσον αφορά την Genesis Flashback κι εδώ η συγκεκριμένη κονσόλα θα βγάζει 720p μέσω θύρας HDMI, ενώ θα έρχεται φορτωμένη με 85 games (μεταξύ αυτών τα Sonic & Knuckles, Mortal Kombat II & III, Comix Zone και πολλά άλλα ακόμη. Για περισσότερο info δεν χάνετε να περάσετε μία βόλτα από το official website της AtGames.

The post Blast from the Past! Η AtGames κυκλοφορεί Atari και Genesis retro consoles! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα