Counter-Strike: Skin πουλήθηκε για 1 εκατ. δολάρια

Το AK-47 assault rifle skin από το Counter-Strike αποτελεί πλέον το πιο ακριβό skin του γνωστού παιχνιδιού που πωλήθηκε ποτέ. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για “αστρονομικά” ποσά όμως είναι το πρώτο που κοστίζει περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια.

Ο δημοσιογράφος Jake Lucky ανέφερε στο X (Twitter) μερικές πληροφορίες σχετικά με την πώληση του StatTrak Factory

New AK-47 σε Blue Gem pattern 661 skin. Σημείωσε ότι η τιμή ήταν πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια, αλλά δεν το διευκρίνισε. Το μοναδικό skin εισήχθη στο CS: GO το 2013 και κανείς δεν είχε δει την παραλλαγή Factory New στο παιχνίδι πριν από αυτό το έτος. Νωρίτερα, οι streamers και οι παίκτες του Counter-Strike εκτίμησαν ότι η τιμή πώλησής του θα μπορούσε να είναι έως και 1 εκατομμύριο δολάρια. Η τελευταία φορά που πωλήθηκε το StarTrak 661 ήταν το 2022, όταν η έκδοση Minimal Wear του δέρματος κόστισε 400.000 δολάρια.

The most expensive skin in Counterstrike history was publicly sold this morning, a StatTrak Factory New AK-47 Blue Gem pattern 661

For over $1 million pic.twitter.com/1FdxoNM2ov

— Jake Lucky (@JakeSucky) June 5, 2024

To Kotaku σημειώνει ότι η αξία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο χρώμα Blue Gem του skin, το οποίο δίνει στο AK-47 μια λαμπερή μπλε μεταλλική εμφάνιση. Τα skins Blue Gem είναι από καιρό τα πιο σπάνια και, κατά συνέπεια, τα πιο ακριβά στο Counter-Strike. Προηγουμένως, ο ιδιοκτήτης του Blue Gem απέρριψε μια προσφορά αξίας περίπου 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων, καθιστώντας το το πιο ακριβό δέρμα Counter-Strike διαθέσιμο με εκτιμώμενη αξία.

The post Counter-Strike: Skin πουλήθηκε για 1 εκατ. δολάρια appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα