Epic Mickey 2: The Power of Two

Το Epic Mickey το γνωρίσαμε στο Wii όπου και μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε το δεύτερο μέρος της σειράς για όλες τις κονσόλες, και τώρα ο Μίκυ και η παρέα του γίνονται… φορητοί για να σε συνοδεύσουν όπου κι αν πας στο PS Vita.

Σενάριο και τα ρέστα

Το Epic Mickey 2: The Power of Two ξεκινάει από εκεί που μας άφησε το προηγούμενο, με τα Toons να ξαναχτίζουν την πόλη

τους. Όλα κυλούν ωραία και καλά, ώσπου ένας μεγάλος σεισμός καταστρέφει το μεγαλύτερο μέρος της και τη γεμίζει με… αχρωμάτιστες επιφάνειες. Ο Τρελός Γιατρός, που πλέον βρήκε τα συγκαλά του, σπεύδει στην πόλη να προειδοποιήσει τον Όσβαλντ για το κακό που έρχεται και μαζί καλούν τον Μίκυ για να σώσει τον κόσμο!



Gameplay

Το παιχνίδι είναι «τάλε κουάλε» με αυτό που κυκλοφόρησε πριν κάνα εξάμηνο για τις «μεγάλες» κονσόλες (διάβασε την αντίστοιχη παρουσίαση εδώ). Με τη μεταφορά του παιχνιδιού στο PS Vita, όμως, δε γινόταν να λείπουν και οι απαραίτητες αλλαγές προς το καλύτερο. Μπορείς πλέον να στοχεύεις την μπογιά σου χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής, ενώ μπορείς και να γύρεις τη συσκευή σε σημεία που θα χρειαστείς να οδηγήσεις. Επίσης, προστέθηκε και συνεργασία μέσω Wi-Fi, κάτι που σημαίνει ότι αν έχει και ένας φίλος σου PS Vita μαζί με το παιχνίδι, θα μπορείτε να παίξετε μαζί, ο ένας στο ρόλο του Μίκυ και ο άλλος στο ρόλο του Όσβαλντ.

Και από εμφάνιση;

Το PS Vita είναι σε θέση να αποδώσει στο μέγιστο την πραγματική μαγεία του παιχνιδιού, χωρίς να έχει να ζηλέψει το ελάχιστο από την «μεγάλη» του έκδοση. Το περιβάλλον και οι χαρακτήρες είναι φτιαγμένοι με κάθε λεπτομέρεια, ενώ και το καταπληκτικό soundtrack έρχεται να δέσει με τα χαριτωμένα voiceovers.

Keywords
Τυχαία Θέματα