Modders μεταφέρουν τον χάρτη του Red Dead Redemption στο GTA V!

Το Red Dead Redemption πρόκειται αναμφίβολα για ένα game που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στον κόσμο του gaming, έχοντας αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές τόσο από το κοινό όσο και από τους reviewers. Οι gamers περιμένουν πως και πως το sequel, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 για Xbox One και PlayStation 4.

Ως γνωστόν, όπως το πρώτο game του αγαπημένου western free-roaming action/adventure, έτσι και το sequel (μέχρι στιγμής) δεν θα κάνει την εμφάνιση του σε PC, για αυτό και η PC modding community αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, προσθέτοντας τον τεράστιο χάρτη του Red Dead Redemption στo Grand Theft Auto V!

Αν και σε αυτή τη φάση υπάρχουν πολλά που θα πρέπει να γίνουν για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη προσπάθεια και να φτάσει το αποτέλεσμα σε ένα ανεκτό επίπεδο, ωστόσο η ομάδα που πραγματοποιεί τη μεταφορά βάζει τεράστιο effort. Αυτή τη στιγμή μία ομάδα από coders δουλεύουν πάνω στους τομείς του map editing, των visuals και των textures, αλλά και στην σωστή εναλλαγή ημέρας / νύχτας. Σε αυτή τη φάση, οι modders του συγκεκριμένου φιλόδοξου project αναζητούν προγραμματιστές οι οποίοι θα αναλάβουν να εισάγουν στοιχεία του gameplay όπως είναι για παράδειγμα είναι το bullet-time feature κ.α. Το εν λόγω mod προορίζεται για να τρέχει σε third-party multiplayer clients και σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με το GTA Online (πράγμα λογικό, καθώς αυτομάτως κάτι τέτοιο θα το έκανε παράνομο). Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερο για αυτήν την ομολογουμένως πολύ καλή προσπάθεια δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τα GTA Forums.

The post Modders μεταφέρουν τον χάρτη του Red Dead Redemption στο GTA V! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα