Titanfall. Παίξτε δωρεάν μέσα στο σαββατοκύριακο!

H ΕΑ ανακοίνωσε ότι το Titanfall, το γνωστό online multiplayer shooter θα είναι δωρεάν αυτό το σαββατοκύριακο (για 48 ώρες δηλαδή) για όσους gamers θελήσουν να το κατεβάσουν από την επίσημη σελίδα του Free Games Origin.

Το καλό είναι ότι με το εν λόγω promo, οι gamers έχουν τη δυνατότητα

να δοκιμάσουν την full έκδοση του παιχνιδιού και όχι απλώς κάποιο demo, μόνο που αυτό θα πρέπει να γίνει μέσα σε μία χρονική περίοδο 48 ωρών. Αφού μόλις ο παίκτης εκκινεί το παιχνίδι, προστίθεται ένα ρολόι, το οποίο τρέχει σε real time μορφή, με το χρόνο να εξακολουθεί να κυλάει ακόμη και όταν ο παίκτης δεν βρίσκεται in-game Εάν τώρα ένας gamer αποφασίσει να αγοράσει το Titanfall μετά το πέρας των 48 ωρών του δωρεάν gameplay, δε χρειάζεται να ανησυχεί καθόλου, καθώς η πρόοδος του στο παιχνίδι θα έχει καταγραφεί και έτσι με το που το αγοράσει θα μπορέσει να ξεκινήσει άμεσα από εκεί που σταμάτησε! Η EA δεν έχει αποφασίσει ποια θα είναι τα επόμενα παιχνίδια που θα δοθούν στο πλαίσιο του promo προγράμματος Game Time, ενώ υπάρχει πιθανότητα σε άλλους τίτλους, το χρονικό διάστημα να διαφέρει.

Τι λέτε θα το δοκιμάσετε; Είτε παίξετε είτε όχι, δείτε το video που ακολουθεί για να θυμηθείτε ξανά τον απίθανο κόσμο του Titanfall…

The post Titanfall. Παίξτε δωρεάν μέσα στο σαββατοκύριακο! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα