Ανακοινώθηκε και επίσημα το Far Cry 3: Blood Dragon μαζί με βίντεο!

Η Ubisoft, εν όψει της κυκλοφορίας του, έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω «καρτουνίστικο» τρέιλερ για το Far Cry 3: Blood Dragon που αν μεγάλωσες την δεκαετία του ’90, σίγουρα θα σου ξυπνήσει πολλές αναμνήσεις.

Απ’ ό,τι έχουμε καταλάβει, το μόνο κοινό μεταξύ του Far Cry 3 και του Blood Dragon είναι το νησί στο οποίο εκτυλίσσονται και τα δύο. Από εκεί

και πέρα, το παιχνίδι είναι καθαρά «στην πλάκα» με νέο πρωταγωνιστή, τον συνταγματάρχη Rex Power Colt, o οποίος είναι cyborg κομάντο και στον οποίο χαρίζει τη φωνή του ο ηθοποιός Μάικλ Μπάιεν (The Terminator, Aliens). Όσον αφορά το πότε, το Far Cry 3: Blood Dragon λαμβάνει χώρα στο κοντινό μέλλον, αμέσως μετά τον «Δεύτερο πόλεμο του Βιετνάμ» και από μια πυρηνική επίθεση στη Βόρεια Αμερική. Βέβαια όταν λέμε κοντινό μέλλον, αναφερόμαστε στο μέλλον του 1980, το οποίο είναι το… 2007!

To Far Cry 3: Blood Dragon θα κυκλοφορήσει ως standalone (δε θα χρειαστείς, δηλαδή, το Far Cry 3), την 1η του Μάη για PS3, Xbox 360 και PC και θα σου στοιχίσει £11,99.

Keywords
Τυχαία Θέματα