Χωρίς Paragon και Renegade διαλόγους το Mass Effect Andromeda

Όσοι έχουμε παίξει την πρώτη τριλογία Mass Effect, είμαστε καλοί γνώριμοι με το σύστημα moral alignment των παιχνιδιών. Οι «light-side» επιλογές στους διαλόγους ήταν σημειωμένες με μπλε χρώμα, ενώ οι «dark-side» με κόκκινο. Αυτό όμως δημιουργούσε πρόβλημα. Πρώτον γιατί με full Paragon ή full Renegade, όπως ονομάζονταν αντίστοιχα, απολαμβάνατε κάποια ειδικά

bonus stats. Δεύτερον γιατί όπως και αν το δούμε, επηρεάζεται η επιλογή του gamer έτσι όταν θέλει επίτηδες ένα συγκεκριμένο alignment. Με αυτό το σύστημα λοιπόν το role playing γινόταν… ολίγον τι από role seeking.

Γι’αυτό η EA αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσει, οπότε στο Mass Effect Andromeda δεν θα ενσωματώνεται πλέον. Η εταιρεία παραδέχεται τα παραπάνω, ενώ (μάλλον ως «PR» αιτιολογία) συμπλήρωσε ότι το Paragon / Renegade ήταν συνυφασμένο με τον χαρακτήρα του Shepard, ο οποίος δεν είναι πια πρωταγωνιστής. Αντίθετα θα υπάρχει ένα νέο σύστημα συμφωνίας / διαφωνίας, το οποίο προσαρμόζεται ανάλογα με την περίσταση και με τον συνομιλητή σας. Μάλιστα το νέο αυτό σύστημα θα περιλαμβάνει 4 διαφορετικούς τόνους φωνής! Ως fans των ενεργειών που επηρεάζουν τον κόσμο και την υπόθεση των παιχνιδιών, ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε!

The post Χωρίς Paragon και Renegade διαλόγους το Mass Effect Andromeda appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα