Ετοιμαστείτε να κλάψατε από τα γέλια με το απόλυτο compilation video των bugs του Cyberpunk 2077!

Όλοι πλέον καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι με την περίπτωση του Cyberpunk 2077 γίνανε πολλά τραγικά λάθη, καθώς ο τίτλος της CD Projekt Red ενδεχομένως να μην έπρεπε να κυκλοφορήσει. Όπως αποδείχθηκε, το τεράστιο βάρος της παράλληλης ανάπτυξης σε PC, PS4, Xbox One και PS5 – Xbox Series X/S ήταν μάλλον

αδύνατο να μπορέσει να αντιμετωπιστεί και παρόλο που οι δύσμοιροι developers έκαναν μήνες να δουν τις οικογένειες τους (δουλεύοντας σε απάνθρωπες συνθήκες)… το τελικό αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση δεν τους δικαιώνει, καθώς με την καμία δεν θυμίζει ένα ολοκληρωμένο game (χωρίς bugs, crashes, glitches freezes και performance issues).

Το θετικό είναι ότι η CD Projekt Red δίνει αυτή τη στιγμή τον καλύτερο της εαυτό, έτσι ώστε να μπορέσει να φέρει το παιχνίδι σε μια αξιόλογη κατάσταση που τουλάχιστον να είναι playable (πάλι κάποιοι δεν θα κάνουν Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους), ωστόσο μέχρι να συμβεί αυτό το YouTube βρίθει από τέρμα χιουμοριστικά videakia που απεικονίζουν ορισμένα από τα πιο σημαντικά και τραγελαφικά bugs του παιχνιδιού. Το video που ακολουθεί είναι μια συλλογή με τα χειρότερα bugs και fails του Cyberpunk 2077 και είμαστε σίγουροι ότι θα σας κάνει να γελάσετε με την ψυχή σας (όπως έλιωσαν στο γέλιο και οι gamers που τα ανακάλυψαν). Γιατί μπορεί μια μέρα τα bugs να εξαλειφθούν από τo Cyberpunk 2077, όμως o χαβαλές και τα αστεία videos θα μείνουν για… πάντα! 

The post Ετοιμαστείτε να κλάψατε από τα γέλια με το απόλυτο compilation video των bugs του Cyberpunk 2077! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα