Φήμες για remastered έκδοση του Okami τον προσεχή Δεκέμβριο!

Οι «παλαιότεροι» δε γίνεται να μην θυμούνται το Okami, έναν πολύ ξεχωριστό τίτλο που όταν κυκλοφόρησε στο PlayStation 2 το 2006, κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των gamers της εποχής με το εκπληκτικό artistic design που ήταν εμπνευσμένο από την ιαπωνική παράδοση, αλλά και για το gameplay του, που είχε εμφανείς καταβολές από τα Zelda games.

Το παιχνίδι των Clover Studios (που άνηκαν στην Capcom) δύο χρόνια αργότερα έκανε την εμφάνιση του και στο Wii, εκμεταλλευόμενο τα motion controls της Nintendo, ενώ ένα HD port έκανε την εμφάνιση του το 2012 για το PS3. Το μοναδικό sequel (ονόματι Okamiden) κυκλοφόρησε το 2011 για το Nintendo DS.

Σύμφωνα με ένα report που μας έρχεται από καλά πληροφορημένες πηγές, δεν αποκλείεται τον Δεκέμβριο να δούμε μία remaster έκδοση του γνωστού παιχνιδιού, καθώς δύο διαφορετικές μεγάλες αλυσίδες πώλησης ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη, αναγράφουν στις λίστες τους το Okami HD (για PlayStation 4 και Xbox One) με κυκλοφορία στις 12 Δεκεμβρίου. Αν και αυτού του είδους οι λίστες τείνουν αρκετές φορές να μην έχουν σχέση με την πραγματικότητα, ωστόσο δεν μπορούμε να αναιρέσουμε το γεγονός ότι η Capcom εδώ και καιρό «γοητεύεται» από τις remastered editions των παλαιότερων τίτλων της, οι οποίες μάλιστα τα πηγαίνουν πολύ καλά σε εμπορικό επίπεδο. Για αυτό μπορεί να μην έχουμε μέχρι στιγμής κάτι το επίσημο, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε πολύ σύντομα το θρυλικό Okami μέσα από ένα πιο «σύγχρονο» πρίσμα!

The post Φήμες για remastered έκδοση του Okami τον προσεχή Δεκέμβριο! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα