Φήμη: To Scalebound είναι «ζωντανό» και αναπτύσσεται ως Switch exclusive!

Πριν από μερικά χρόνια, το Scalebound της Platinum Games αποτέλεσε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα exclusives για το Xbox One! Δυστυχώς, το 2017 η Microsoft αποφάσισε να ακυρώσει το συγκεκριμένο project και έτσι όλοι οι gamers (και περισσότερο οι φανατικοί

φίλοι του Xbox One) έμειναν με τα… gameplay videos του ξεχωριστού αυτού παιχνιδιού που είχαν παρουσιαστεί στην E3 και σε διάφορα άλλα gaming events.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με φήμες που προέρχονται από insiders και που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, το πολλά υποσχόμενο project δεν… εξαφανίστηκε, αλλά με το που αποχώρησε η Microsoft ως publisher, η Nintendo άρπαξε την ευκαιρία και όπως ακούγεται το Scalebound δεν αποκλείεται αυτή τη στιγμή να αναπτύσσεται για το Switch, ως ένα exclusive για την κονσόλα της Nintendo. Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος, ωστόσο αυτό που θα πρέπει να εξεταστεί είναι η μορφή που θα έχει μία έκδοση του Scalebound στο Switch, καθώς το αρχικό πλάνο στο Xbox One παρουσίαζε ένα τεράστιο open world game με έμφαση στο online gaming. Εάν τελικώς οι φήμες ευσταθούν, παραμένει άγνωστο εάν η Platinum επέλεξε να συνεχίσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού σε αυτή τη μορφή ή εάν προτίμησε να δημιουργήσει κάτι το εντελώς νέο και διαφορετικό, χρησιμοποιώντας απλώς τα κύρια components του παιχνιδιού. Πάντως, επειδή φαινόταν ως ένα αρκετά φιλόδοξο project σίγουρα δεν θα μας χαλούσε η ιδέα να το βλέπαμε κάποια στιγμή στο Switch της Nintendo.

The post Φήμη: To Scalebound είναι «ζωντανό» και αναπτύσσεται ως Switch exclusive! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα