Κυκλοφορεί τον Ιούνιο η Ouya, η κονσόλα των $100

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και η Ouya, η περίφημη κονσόλα των $100 ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην αγορά! Πότε θα γίνει αυτό; Τον Ιούνιο που μας έρχεται, όπως διαβεβαίωσαν οι δημιουργοί της!

Μάλιστα, η διευθύνων σύμβουλος του όλου project, Τζούλι Έρμαν, αποκάλυψε στη Wall Street Journal πως όσοι στήριξαν την Ouya στο Kickstarter (πώς; Δεν ξέρεις τι είναι το Kickstarter; Αμέσως

εδώ!), θα λάβουν τις κονσόλες τους μέσα στον Μάρτιο, ενώ όσοι κάνουν τις προπαραγγελίες τους από το site του εγχειρήματος, θα λάβουν τα… πεσκέσια τους προς Απρίλιο μεριά.

Η Ouya ήδη διατίθεται από τα μεγαλύτερα eshops ανά τον κόσμο πάντως για προπαραγγελία με το βασικό της πακέτο να περιλαμβάνει την κονσόλα με ένα χειριστήριο στην τιμή των $99,99. Αν θες και δεύτερο, τότε θα πρέπει να καταβάλλεις επιπλέον $49,99 –σημείωσε ότι το χειριστήριο της Ouya θα έχει touchpad, ακριβώς όπως κι αυτό του PS4!

Όσο για παιχνίδια; Υπολογίζεται ότι περίπου 200 τίτλοι ετοιμάζονται αυτή τη στιγμή για το σύστημα με το Final Fantasy III της Square Enix να είναι ένας εξ’ αυτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα