Νέο Lords of the Fallen μέσα στο 2026

Το Lords of the Fallen του 2023 αποτελεί reboot του ομώνυμου παιχνιδιού του 2014, αναπτυγμένο από το στούντιο Hexworks και κυκλοφόρησε από την CI Games. Το παιχνίδι ανήκει στο είδος των action-RPG και αντλεί σημαντική έμπνευση από τη σειρά Souls της FromSoftware, με έμφαση στη δύσκολη μάχη, την εξερεύνηση και το απαιτητικό gameplay.

Οι παίκτες που εμβάθυναν στον κόσμο του Lords of the Fallen

περίμεναν εδώ και καιρό νεότερα για μια συνέχεια, και πλέον υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις, καθώς το Lords of the Fallen 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2026. Η ομάδα της Hexworks έχει στόχο να δημιουργήσει ένα παιχνίδι με περισσότερη εμπορική απήχηση, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τον οπτικό σχεδιασμό, για να προσελκύσει ευρύτερο κοινό.

Σύμφωνα με την τελευταία αναφορά της CI Games, το Lords of the Fallen 2 αναπτύσσεται με τη χρήση της Unreal Engine 5, με την επίσημη αποκάλυψή του να προγραμματίζεται για το 2025, συνοδευόμενη από μια μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία. Ωστόσο, αυτά τα χρονοδιαγράμματα είναι εσωτερικοί στόχοι και ενδέχεται να μεταβληθούν καθώς προχωρά η ανάπτυξη. Ένας από τους βασικούς στόχους του sequel είναι να βελτιώσει την προσβασιμότητα, ώστε να προσελκύσει ευρύτερο κοινό. Η Hexworks στοχεύει να το επιτύχει αυτό προσθέτοντας περισσότερα game modes και βελτιώσεις στο gameplay. Μια από τις σημαντικές νέες λειτουργίες θα είναι η πλήρης «κοινή πρόοδος» στο co-op, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και μια βασική καμπάνια για single-player. Επιπλέον, αποκαλύφθηκε ότι θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Epic Games Store για PC.

Σημειώνεται ότι μια από τις κύριες προκλήσεις του reboot ήταν η πολυπλοκότητα του λόγω της ύπαρξης δύο ξεχωριστών κόσμων. Το στούντιο σκέφτεται να ακολουθήσει μια πιο άμεση προσέγγιση, αφήνοντας την ιδέα των δύο κόσμων για το sequel, όταν θα έχει μεγαλύτερη ομάδα και προϋπολογισμό. Οι αναφορές δείχνουν ότι το νέο παιχνίδι θα αναπτυχθεί με υψηλότερο προϋπολογισμό, κάτι που δημιουργεί θετικές προσδοκίες για την πορεία του. Συνολικά, όλα αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι το Lords of the Fallen 2 έχει τη δυναμική να ξεπεράσει τις πωλήσεις του πρώτου τίτλου, που έφτασε τα 1,3 εκατομμύρια αντίτυπα σύμφωνα με τη CI Games.

The post Νέο Lords of the Fallen μέσα στο 2026 appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα