Πρώιμη διαρροή του Total War: Warhammer!

Με ανορθόδοξο τρόπο διέρρευσε ότι το Total War: Warhammer βρίσκεται υπό ανάπτυξη! Όπως αναφέρθηκε σε αντίστοιχο θέμα συζήτησης στο φόρουμ του Total War Center, αν και δεν έχει γίνει επίσημα η ανακοίνωση από την Creative Assembly, θα πρέπει να περιμένουμε την γνωστή σειρά στρατηγικής (που μέχρι τώρα ασχολείται με ιστορικές περιόδους

του ανθρώπινου πολιτισμού), να κάνει τη μετάβαση στον διάσημο fantasy κόσμο του Warhammer. Το μυστικό… στοιχείο ήταν κρυμμένο μέσα σε μια συνέντευξη του Mike Simpson η οποία δημοσιεύτηκε στο βιβλίο Art of Total War που μόλις κυκλοφόρησε. Εκεί, ο Simpson, καθώς αναφέρει τα σχέδια της CA, όλως τυχαίως αναφέρει ότι ο developer θα κάνει την μετάβαση στον φανταστικό κόσμο με το Total War: Warhammer. Σίγουρα, δεν είναι μια επίσημη ανακοίνωση με τυμπανοκρουσίες, αλλά αφού το ανέφερε, ισχύει!

Θα περιμένουμε φυσικά την επίσημη ανακοίνωση: εξάλλου η Creative Assembly είναι πιο προσηλωμένη στο επόμενο Total War: Attila, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι από αυτή την αναπάντεχη εξέλιξη!

The post Πρώιμη διαρροή του Total War: Warhammer! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα