Τέλη του μήνα το Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut

Η Square Enix εδέησε και ανακοίνωσε επιτέλους κυκλοφορία ημερομηνίας για το Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut –αν θυμάσαι, ο Κηπουρόπουλος σου είχε μιλήσει γι’ αυτό από τη gamescom. Εν πάση περιπτώσει, η Squenix αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του, που λες, η οποία δεν είναι άλλη από την 25η Οκτώβρη.

Μετά

από 18 μήνες δουλειάς στα στούντιο της Eidos Montreal, το παιχνίδι είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει, προσφέροντας μια εξ’ ολοκλήρου διαφορετική εμπειρία σε σχέση με το αρχικό Deus Ex: Human Revolution. Τις αλλαγές που επιφέρει σε αυτό δεν έχει νόημα να τις απαριθμήσουμε και εδώ –μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο κείμενο του Κηπουρόπουλου του λαού για τις αλλαγές και τις προσθήκες της Director’s Cut έκδοσης και εναλλακτικά να παρακολουθήσεις το βίντεο στο τέλος του κειμένου, ωστόσο αυτό στο οποίο καταλήγουμε είναι πως πρόκειται για μια εμπειρία που θα απολαύσουν άπαντες –και ειδικά οι κάτοχοι Wii U που στάνταρ δεν είχαν την ευκαιρία να παίξουν το αρχικό Human Revolution.

Το Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut κυκλοφορεί στις 25 Οκτωβρίου σε PS3, Xbox 360, Wii U και PC ενώ αργότερα θα διατεθεί και για Mac.

Share and Enjoy


FacebookTwitterDeliciousLinkedIn • StumbleUpon • Add to favorites • Email • RSS

Keywords
Τυχαία Θέματα