Το Fortnite είναι το πιο πετυχημένο free-to-play console game όλων των εποχών!

To Fortnite αποτελεί πλέον κι επίσημα ένα «φαινόμενο» για την βιομηχανία του gaming, με την Epic πραγματικά αυτή τη στιγμή να διαχειρίζεται ένα game που της βγήκε… «λίρα 100»! Μάλιστα, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα που συγκέντρωσε η εταιρεία SuperData, αυτή τη στιγμή το Fortnite μπορεί να θεωρηθεί ως το καλύτερο και πιο πετυχημένο free-to-play console game όλων των εποχών! Ενδεικτικό

είναι ότι για τον μήνα Μάρτιο, το Fortnite έβγαλε 223 εκατομμύρια δολάρια σε όλες τις πλατφόρμες (console, PC, mobile), μία αύξηση που αντιστοιχεί στο 73% σε σύγκριση με τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο τίτλος της Epic μάλιστα κατάφερε να «κερδίσει» το PUBG στις κατηγορίες των εσόδων και του συνολικού αριθμού των μηνιαίων ενεργών χρηστών, ενώ επιπλέον εξακολουθεί και αποτελεί το best-seller mobile game σε iOS για την αγορά των Η.Π.Α. Οι αναλυτές εκτιμούν ότι η τεράστια αύξηση του Fortnite προήλθε από το Season 3 Battle Pass, το skin του… John Wick, αλλά και από την πραγματικά τεράστια προβολή του παιχνιδιού μέσω του Twitch και άλλων social media platforms (ο Drake και το game stream που πραγματοποίησε με τον Ninja προκάλεσε πανικό)! Αναμφίβολα, η Epic έχει στα χέρια της αυτή τη στιγμή το πιο hot “battle royale” game και είναι βέβαιο ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τα νούμερα του θα ανέβουν κι άλλο!

The post Το Fortnite είναι το πιο πετυχημένο free-to-play console game όλων των εποχών! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα