Το Season Pass και το πρώτο DLC του Assassin’s Creed IV

Όταν λέγαμε πως το παιχνίδι από τα τόσα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει για το Assassin’s Creed IV: Black Flag κοντεύουμε να το τερματίσουμε μάλλον δεν κάναμε λάθος, μιας και η Ubisoft μαζί με το Season Pass, ανακοίνωσε και το πρώτο DLC με τίτλο Freedom Cry και μάλιστα υπάρχει και τρέιλερ για αυτό.

Με το Season Pass λοιπόν θα

έχεις πρόσβαση σε τέσσερα DLC που θα κυκλοφορήσουν για το παιχνίδι πριν τον Μάρτιο του 2014, με κόστος 20% λιγότερο απ’ ότι να τα έπαιρνες ξεχωριστά. Το Season Pass περιλαμβάνει:

Freedom Cry: Έχεις τον έλεγχο του Adewale, με τον οποίο θα ολοκληρώσεις εννέα επιπλέον single-player αποστολές.Kraken Ship Pack (αποκλειστικό στο Season Pass): Διάφορες εξατομικεύσεις για το καράβι Jackdaw.New ways to personalize the player’s pirate experience: Έξτρα single-player αποστολές, όπλα, εμφανίσεις και collectibles.More Multiplayer Mayhem: Ξεκλειδώνεις νέους χαρακτήρες για ακόμα μεγαλύτερη multiplayer εμπειρία.

To Assassin’s Creed IV: Black Flag θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου σε PS3 και Xbox 360, στις 19 του ίδιου μήνα στα PC και ένα τριήμερο αργότερα σε Wii U, Xbox One και PS4. Ωστόσο, το Season Pass δεν αναφέρει κάτι για Wii U…

Keywords
Τυχαία Θέματα