Το Tekken X Street Fighter ζει… όμως τα ίδια έλεγαν και πέρσι!

Το 2010 η Bandai Namco ανακοίνωσε το Tekken X Street Fighter ένα crossover, το οποίο θα συνένωνε τους δύο δημοφιλείς fighting κόσμους. Έκτοτε βέβαια η τύχη του Tekken X Street Fighter αγνοείται, κάνοντας τους fans και των δύο franchises να αναρωτιούνται

για το εάν ποτέ ο τίτλος θα βγει στην κυκλοφορία!

Στην πρόσφατη Comic-Con βέβαια, ο παραγωγός της σειράς Tekken, Katsuhiro Harada, εμφανίστηκε καθησυχαστικός διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι το project (που είναι σχεδόν άφαντο) εξακολουθεί και αναπτύσσεται κανονικά από τους developers της Bandai Namco. Ο Harada θέλησε να εξηγήσει τους λόγους που η τύχη του πολυαναμενόμενου crossover αγνοείται, καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά ότι εκείνος και η εταιρεία του αυτή τη στιγμή προσπαθούν να χωρέσουν την ανάπτυξη του Tekken X Street Fighter μεταξύ των Tekken 7, Rise of Incarnates και των F2P Tekken Revolution και Soulcalibur: Lost Swords. Βέβαια ακριβώς πριν από έναν χρόνο, ο Harada είχε αναφέρει ότι η Bandai Namco ψάχνει απλώς την κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσει στο release του τίτλου και ότι η κυκλοφορία του Street Fighter X Tekken από την Capcom ήταν λογικό να πάει πίσω το crossover της Bandai Namco, καθώς από άποψη marketing θα ήταν λάθος να κυκλοφορήσει ένας τίτλος με παρόμοιο όνομα την ίδια χρονική περίοδο.

Η αλήθεια είναι ότι ο καιρός περνάει ανησυχητικά και το εν λόγω project, παρά τη δυναμική του, τείνει να μετατραπεί σε ένα ακόμη γεφύρι της Άρτας για τη βιομηχανία του gaming. Ας ελπίζουμε ότι τουλάχιστον θα αξίζει την αναμονή!

The post Το Tekken X Street Fighter ζει… όμως τα ίδια έλεγαν και πέρσι! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα