Το TwitchTV έρχεται στο Xbox One μαζί με το Titanfall

Η δημοφιλής υπηρεσία για ζωνταντή μετάδοση των videogames (livestreaming), γνωστή ως TwitchTV θα είναι σύντομα στο σαλόνι του κάθε gamer ο οποίος έχει στην κατοχή του Xbox One. Η αναβάθμιση θα γίνει διαθέσιμη στις 11 Μαρτίου, πάνω στην ώρα για το λανσάρισμα του πολύ-αναμενόμενου FPS, Titanfall. Τυχαίο; Δεν το νομίζουμε!

Μέσω απλών φωνητικών εντολών θα είναι δυνατόν να ξεκινήσεις ή να σταματήσεις το livestream σου, αλλά ακόμα πιο ενδιαφέρουσα

είναι η δυνατότητα να συνδεθείς στο γκρουπάκι ή το παιχνίδι του τύπου που παρακολουθείς ζωντανά και να παίξεις μαζί του, εάν αυτός φυσικά το επιτρέψει και αν φυσικά χρησιμοποιείτε και οι δύο σας Xbox One.

Ενδιαφέρον βήμα από την μεριά της Microsoft είναι το γεγονός πως η συγκεκριμένη αναβάθμιση θα σου επιτρέπει να παρακολουθείς livestreams μέσο του Xbox One για οποιαδήποτε κονσόλα! Ακόμα δηλαδή, και αν ο αγαπημένος σου streamer χρησιμοποιεί αποκλειστικά PS4 ή PC, θα μπορείς να παρακολουθήσεις το live-stream του.

Παρόλα αυτά τα υπέροχα βήματα μπροστά, απ’ ότι φαίνεται δεν θα υπάρξουν «βήματα προς τα πίσω», καθώς επιβεβαιώθηκε πως θα είναι αδύνατον να μεταδόσεις ζωντανά παιχνίδια του Xbox 360 μέσω του One.

Μένει να δούμε τι υπέροχο και γυαλιστερό μέλλον θα φέρει η παρουσία του livestreaming στα σαλόνια του κόσμου, καθώς κάποτε ήταν αποκλειστική δυνατότητα του PC.

The post Το TwitchTV έρχεται στο Xbox One μαζί με το Titanfall appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα