Πως να μακρύνετε με χάρη τις αφέλειες σας

Οι αφέλειες αποτελούν ένα hair look που πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν επιφυλακτικά αλλά μόλις το δοκιμάσουν, συχνά το λατρεύουν!

Είτε οι αφέλειες αποτελούν το σήμα κατατεθέν σας (βλ. Zooey Deschanel), είτε τις δοκιμάσατε και τώρα θέλετε να αλλάξετε look, το καλοκαίρι είναι ένας δύσκολος μήνας για αυτές καθώς είναι δύσκολο να διατηρηθεί το styling τους.

Zooey Deschanel

Αν αποφασίσατε να αφήσετε τις αφέλειες να μακρύνουν -προσωρινά ή πιο μόνιμα-

τότε είναι καλό να δώσετε βάση στις ακόλουθες συμβουλές:

Αρχικά, κοιτάξτε προσεκτικά τις αφέλειες σας. Χωρίστε τις στη μέση και παρατηρήστε αν είναι ίσες. Σε περίπτωση που δεν είναι, περιμένετε το πιο κοντό μέρος (συνήθως το εσωτερικό) να φτάσει λίγο πριν τις άνω βλεφαρίδες σας και τότε κουρέψτε τις ίσα. Όταν έχουν το ίδιο μάκρος «πειθαρχούν» πιο εύκολα.

Jessica Biel

Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι ο καλύτερος σας φίλος! Με τις στέκες θα μπορέσετε να μαζέψετε πίσω τη φράντζα και να διαμορφώσετε ένα εντυπωσιακό 60′s χτένισμα και τα «κρυφά» τσιμπιδάκια θα σας επιτρέψουν να μαζέψετε την τούφα με στιλάτο τρόπο.

Maria Menounos

Reese Witherspoon

Οι πλεξίδες θα σας δώσουν τη λύση! Μαζέψτε τη φράντζα σε μία πλευρά και ξεκινήστε το πλέξιμο!Click to view slideshow.Αν υπάρχει επίσημη περίσταση, μαζέψτε τις αφέλειες στη μία πλευρά και διαμορφώστε με το σεσουάρ ή το ισιωτικό μία λεία πλαϊνή φράντζα και πιάστε τα μαλλιά σε χαμηλό κότσο.

Diana Agron

Η μόδα σας ευνοεί καθώς οι «ακατάστατες» αφέλειες είναι τάση ή αλλιώς «εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Alexa Chung»Σε κάθε περίπτωση τα κατάλληλα προϊόντα hair styling είναι ο σύμμαχος σας σε αυτή την αποστολή. Εμείς ξεχωρίσαμε τα ακόλουθα «όπλα» από τις συλλογές της Toni & Guy:

Smoothing Lotion & Shine – Toni & Guy/Σειρά Classic: Κρέμα λείανσης & λάμψης. Το απόλυτο εργαλείο ενάντια στο φριζάρισμα.

Stick it Up Gum – Toni & Guy/Σειρά Creative : Ινώδης πάστα διαμόρφωσης για τα πιο απαιτητικά hair looks

Mission accomplished!

Keywords
Τυχαία Θέματα