Cyta Κινητή, Ο Νέος Πάροχος Βασισμένος Στη Vodafone

Ενώ η Wind είναι απασχολημένη δημιουργώντας τα νέα της καταστήματα, η Cyta βγήκε από το σπίτι και δημιούργησε την Cyta Κινητή.

Η Cyta Ελλάδος είναι μια θυγατρική εταιρία της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου

και έχει επενδύσει περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ στα 6 χρόνια της δραστηριοποίησής της στην Ελλάδα. Με την Cyta Κινητή θα μπορέσει να προσφέρει καλύτερα πακέτα και ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της, αφού πλέον έχει σταθερή – κινητή τηλεφωνία, internet και περιεχόμενο τηλεόρασης.

Η Cyta Κινητή είναι ένας εικονικός πάροχος που χρησιμοποιεί το δίκτυο της Vodafone και εξοπλισμό της Huawei. Το καλό είναι ότι οι δύο αυτές εταιρίες δεν θα συγχωνευτούν και η Cyta -τουλάχιστον για αυτή τη στιγμή- θέλει να μείνει αυτόνομη. Στη Κινητή υπάρχουν ήδη 4,000 συνδρομητές. Η Κινητή λειτουργεί με μόνο με συμβόλαια και η ελάχιστη μηνιαία χρέωση είναι €9 με Φ.Π.Α., αλλά χωρίς τον φόρο κινητής ο οποίος ανεβάζει τουλάχιστον 12% το τελικό ποσό.

Οι πελάτες της Cyta Κινητή χρεώνονται τουλάχιστον 9€/μήνα και θα πρέπει να πληρώσουν για να προσθέσουν νέα πακέτα. Ενδεικτικά, 100 SMS προς όλους κοστίζουν €5/μήνα, 200 MB €5 και 100 λεπτά ομιλίας προς όλους €5. Σίγουρα δεν ακούγεται για τον οικονομικότερο πάροχο στην Ελλάδα, αλλά είναι καλό που υπάρχει ανταγωνισμός. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα πακέτα της Κινητής μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα.

Συντάκτης: Isidoros Rigas

Keywords
Αναζητήσεις
καλο το δικτυο κινητησ συτα
Τυχαία Θέματα