Διαγωνισμός Tech Community, Κέρδισε Το MLS iQTalk Silk

Ένα ακόμη διαγωνισμό διοργανώνει το Tech Community μετά τη λήξη του προηγούμενου με δώρο το HTC 8S! Αυτή τη φορά δίνουμε το MLS iQTalk Silk, χορηγία από την ίδια την MLS.

Όσον αφορά τον προηγούμενο διαγωνισμό, να αναφέρουμε ξανά ότι κάθε φορά η κλήρωση γίνεται μέσω του random.org

που “ανακατεύει” τα νούμερα και βγάζει ένα τυχαίο. Ο νικητής λοιπόν είναι ο «Φίλιππος» με email filipa*** @ gmail.com! Έχουμε ήδη επικοινωνήσει μαζί του για τον τρόπο παραλαβής του δώρου.

Το MLS iQTalk Silk για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι το ελληνικό κινητό με 4 ιντσών οθόνη, διπύρηνο επεξεργαστή, σύστημα πλοήγησης και άλλες λειτουργίες της MLS που το κάνουν ξεχωριστό. Μαζί με το κινητό δίνουμε δώρο και αξεσουάρ αυτοκινήτου αξίας €89 (πλοηγός MLS Talk&Drive, στήριξη και φορτιστής αυτοκινήτου)!

Συμμετοχή
Η συμμετοχή είναι πολύ απλή, απλά θα πρέπει να κάνεις:

Ή Like (αν δεν έχεις κάνει ήδη) εδώ ή από το πλαίσιο κάτω,Ή Follow (αν δεν έχεις κάνει ήδη) εδώ για άμεση ενημέρωση,Ή σχόλιο πιο κάτω αν δεν έχεις Facebook ή Twitter λογαριασμό

Μία έξτρα συμμετοχή θα δοθεί στα μέλη των forums του Tech Community! Τα forums βρίσκονται εδώ.


Μοιράσου στο Facebook

Tweet

Λοιπά

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε τη Δευτέρα 03 Φεβρουαρίου 2014 και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του μήνα, 28 Φεβρουαρίου. Οι συμμετοχές από το Σάββατο 01/03/2014 δεν θα γίνονται δεκτές. Παρακάτω είναι οι όροι και προϋποθέσεις:

Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στο Facebook ή/και Follow στο Twitter ή/και έχει αφήσει σχόλιο ή/και είναι μέλος στα Tech Community forums.Σε όλους επιτρέπεται μόνο μία συμμετοχή. Διπλή συμμετοχή για τα μέλη των Tech Community forums θα δίνεται αυτόματα από την ομάδα του Tech Community.Δεν ανταλλάσσεται με κάτι άλλο ή χρηματικό πόσο.Ο τυχερός θα επιλεχτεί τυχαία μέσα από τη λίστα των συμμετεχόντων, αφού πρώτα επαληθευτεί ότι έχει γίνει Like ή Follow ή σχόλιο ή είναι μέλος των Tech Community forums.Αν ο τυχερός για οποιοδήποτε λόγο δεν παραλάβει το δώρο θα ακυρώνεται η συμμετοχή του και θα γίνει ξανά η κλήρωση.Μετά την ανακοίνωση του τυχερού, έχει μία εβδομάδα μέχρι να απαντήσει στο email. Αν μετά από αυτήν δεν απαντήσει θα γίνει ξανά η κλήρωση.Ο τυχερός δεν θα επιβαρυνθεί με ποσό για τα έξοδα αποστολής.Μέρος μπορούν να λάβουν μόνο όσοι μένουν στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως εθνικότητας, ηλικίας ή οτιδήποτε άλλου.

Καλή τύχη σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα