Fez: Patch για την έκδοση του Xbox 360

Έπειτα από καθυστέρηση μεγαλύτερης του ενός έτους.

Ο Phil Fish ανακοίνωσε μέσω του Twitter account του πως σε μερικούς μήνες θα διατεθεί ένα νέο patch για την Xbox 360 έκδοση του Fez. Ο εν λόγω

δημιουργός έγραψε χαρακτηριστικά πως "Είναι το θαύμα της 4ης Ιουλίου". Ο λόγος για αυτήν την ενθουσιώδη δήλωση είναι πιθανότατα η πρόσφατη αλλαγή πολιτικής της Microsoft σχετικά με τις χρεώσεις με τις οποίες επιβάρυνε τους δημιουργούς για την κυκλοφορία κάθε νέου patch πέραν του πρώτου.

Να σας υπενθυμίσουμε πως τον περασμένο Ιούλιο ο Phil Fish αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει ένα αρκετά σημαντικό patch, που θα διόρθωνε το πρόβλημα της ακούσιας διαγραφής των saves, κάτι που παρουσιαζόταν σε μία μικρή μερίδα παικτών. Ο Καναδός ανεξάρτητος δημιουργός είχε δικαιολογήσει την άρνησή του για την επιδιόρθωση αυτού του σοβαρού προβλήματος υποστηρίζοντας ότι η Microsoft απαιτούσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου να εγκριθεί η κυκλοφορία του patch.

Οι άτυχοι λοιπόν που μπορεί να έχετε στην κατοχή σας την προβληματική έκδοση του Fez θα πρέπει να κάνετε υπομονή μερικούς μήνες ακόμα ώστε να ασχοληθείτε και πάλι άφοβα με αυτόν τον ιδιαίτερο τίτλο.

Διαβάστε το review του Fez στο GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα