Final Fantasy III στο Steam

Ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του.

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Square Enix το Final Fantasy III θα κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα για την ψηφιακή πλατφόρμα της Valve.

Να θυμίσουμε ότι το τρίτο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς JRPG κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία το 1990, ενώ μεταφέρθηκε για πρώτη φορά

στην Ευρώπη το 2007 με την μορφή ενός 3D remake για το 3DS. Η έκδοση αυτή μάλιστα πούλησε περισσότερα από 1 εκατομμύριο αντίτυπα.

Με βάση το δελτίου Τύπου που μας απέστειλε η Square Enix η επερχόμενη έκδοση για το Steam θα περιλαμβάνει αρκετές προσθήκες όπως βελτιωμένα γραφικά και νέο artwork. Επίσης, θα υπάρχουν Achievements, καθώς και Steam Trading Cards. Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας στα PC, αλλά μπορείτε να δείτε τα πρώτα screenshots που βρίσκονται στην gallery του άρθρου.

Διαβάστε την ιστορική αναδρομή του GameWorld στα πρώτα τρία Final Fantasy.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα