Forza Horizon 2

Ανακοινώθηκε μαζί με περίοδο κυκλοφορίας. Δείτε τα πρώτα screenshots. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση 2/6/14] Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του Forza Horizon 2. Ο επερχόμενος τίτλος στην διάσημη racing σειρά θα είναι διαθέσιμος όχι μόνο για το Xbox One, αλλά και για το Xbox 360!

Παρότι οι οπαδοί της σειράς πίστευαν ότι το sequel

του Forza Horizon θα διαδραματίζεται νότια στην Αμερική (χάρις σε κάποια artworks που διέρρευσαν), φαίνεται πως το Forza Horizon 2 θα πάρει μέρος στην μεσογειακή Ευρώπη. Η Playground Games -ομάδα που δημιουργήθηκε από βετεράνους της Codemasters- θα αναλάβει πάλι το ρόλο της ανάπτυξης σε συνεργασία με την Turn 10 Studios.

Το Forza Horizon 2 θα έχει σύστημα καιρού, καθώς και Drivatars -ένας τρόπος δημιουργίας AI αντιπάλων ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και το στυλ οδήγησης των φίλων σου- από το Forza Motorsport 5. Θα έχετε στην διάθεση σας "εκατοντάδες" αυτοκίνητα, όμως την παράσταση σίγουρα την κλέβει η πανέμορφη Lamborghini Huracán.

[UPDATE 3/6/14] Η έκδοση του Forza Horizon 2 για το Xbox 360 αναπτύσσεται από την Sumo Digital και θα βασίζεται στην αρχική engine του Forza Horizon, όπως επιβεβαίωσε η Microsoft.

Εντωμεταξύ, την έκδοση για το Xbox One έχει αναλάβει η αρχική δημιουργός Playground Games και αξιοποιεί την μηχανή του Forza Motorsport 5. Η Sumo Digital έχει στο παρελθόν εργαστεί σε διάφορους τίτλους της Sega,μεταξύ αυτών τα Sonic All-Stars Racing Transformed, Virtua Tennis 2009 και OutRun Online Arcade, ενώ έχει αναλάβει διάφορα ports κατά καιρούς όπως τα F1 2011 και Split/Second: Velocity για το PSP. επομένως αντιλαμβάνεστε πως έχει μια διόλου ευκαταφρόνητη εμπειρία στο είδος.

Παράλληλα, κυκλοφόρησαν ήδη τα πρώτα screenshots του Forza Horizon 2 μετά την χθεσινή ανακοίνωση. Οι εικόνες αυτές κυκλοφόρησαν στο IGN και εντοπίστηκαν από το NeoGAF και μας δείχνουν αυτό που μάλλον είναι η έκδοση για το Xbox One με τα νέα εφέ καιρού. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό και άκρως ρεαλιστικό με μια πρώτη ματιά, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο τέλος της είδησης.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2014 για Xbox One και Xbox 360. Αναμείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα στην E3. Μέχρι τότε όμως, διαβάστε στο GameWorld το review του Forza Horizon ή δείτε το αντίστοιχο video review κάνοντας κλικ εδώ.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα