Halo 2: Anniversary: Δεν θα τρέχει στα 1080p

Καθότι θα χρησιμοποιεί ταυτόχρονα την πρωτότυπη και την remastered engine.

H Microsoft επιβεβαίωσε ότι το campaign του Halo 2: Anniversary που θα συμπεριλαμβάνεται στο Halo: The Master Chief Collection δεν θα τρέχει σε native 1080p ανάλυση.

Θυμίζουμε ότι στο Halo 2: Anniversary θα μπορείτε με το πάτημα ενός

κουμπιού να μεταβείτε από τα γραφικά της πρωτότυπης έκδοσης σε αυτά της remastered. H λειτουργία αυτή "ζορίζει" το Xbox One καθώς οι δύο engines, η πρωτότυπη και η remastered τρέχουν ταυτόχρονα. Για να υποστηριχθεί λοιπόν το όλο εγχείρημα το campaign του Halo 2: Anniversary θα τρέχει σε native ανάλυση 1300x1080 pixels στα 60fps.

Ο Frank O'Connor, ο επικεφαλής ανάπτυξης του Halo franchise, έδωσε περαιτέρω πληροφορίες στο NeoGAF, καθώς αρκετοί παίκτες απόρησαν με το γεγονός. Πόσο μάλλον όταν το Halo: Combat Anniversary θα τρέχει κανονικά στα 1080p. H βασική διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι το πρώτο κεφάλαιο της σειράς χρησιμοποιεί τα assets της Xbox 360 έκδοσης με ελάχιστες βελτιώσεις στα lighting effects. To Halo 2: Anniversary από την άλλη πλευρά έχει textures υψηλότερης ανάλυσης και ταυτόχρονα τρέχει και την πρωτότυπη μηχανή γραφικών. Στην περίπτωση που έτρεχε μόνο με την remastered engine πιθανώς να μπορούσε να υποστηριχθεί native 1080p ανάλυση.

Το Halo 2: Anniversary θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου για Xbox One και θα συμπεριλαμβάνεται στην συλλογή Halo: The Master Chief Collection.

Keywords
Τυχαία Θέματα