Razer Project Christine

Τι μας έδειξε η Razer στην CES 2014.

Ευχάριστα είναι τα νέα για όσους προσανατολίζεστε στο χώρο των high-powered υπολογιστών κυρίως για gaming χρήση, αφού στα σκαριά βρίσκεται ένα πολλά υποσχόμενο project από την Razer, την γνωστή εταιρία που ειδικεύεται πάνω στη δημιουργία gaming hardware.

Το Project

Christine όπως θα ονομάζεται, είναι ένα case υπολογιστή όπου σαν αυτό δύσκολα θα βρει κάποιος όμοιό του. Αποτελείται από ένα tower στο οποίο συνδέονται modular κομμάτια που περιέχουν μέσα τα υποσυστήματα του υπολογιστή. Κάθε modular αναλαμβάνει και τον ρόλο του. Η Razer προτείνει μια προσαρμόσιμη, ενθουσιώδης κατηγορίας αρχιτεκτονική PC που φέρνει τα πράγματα σε εντελώς νέα κατεύθυνση! Η ιδέα είναι να αναμείξετε και να ταιριάξετε μια ποικιλία από modules σε μια ραχοκοκαλιά PCI Express και έτσι σας επιτρέπει να δημιουργήσετε οποιοδήποτε επιθυμητό συνδυασμό. Διαθέτει υποδοχές για την CPU, quad-SLI γραφικών, SSD ή RAID, μνήμη συστήματος, I/O κτλ.

Για όσους αναρωτιούνται πως θα ψύχεται το tower η απάντηση είναι με ειδικό υγρό ψύξεως μεταλλικού ελαίου (mineral oil) που θα διανέμεται σε όλο το hardware του PC ταυτόχρονα. Κανένας ανεμιστήρας, κανένας θόρυβος και φυσικά... χαμηλές θερμοκρασίες κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει. Επίσης το κουτί θα πρέπει να αναφερθεί ότι υποστηρίζει SLI/Crossfire διάταξη, καθώς και ότι το προτεινόμενο σύστημα θα έχει μια οθόνη αφής LED που θα παρέχει πληροφορίες για τον έλεγχο και τη συντήρηση και θα είναι σε θέση να τρέχει πολλαπλά λειτουργικά συστήματα PC, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του υπολογιστή.

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Razer, Min-Liang Tan, σε μία συνέντευξη του είχε δηλώσει: «Το Project Christine είναι μια νέα σχεδιαστική αντίληψη, που θα φέρει επανάσταση στον τρόπο που οι χρήστες βλέπουν το παραδοσιακό PC. Είναι η πρώτη Gaming πλατφόρμα που είναι σε θέση να συμβαδίσει με την τεχνολογία και θα μπορούσε να επιτρέψει στους καταναλωτές να μην αγοράζουν ένα άλλο υπολογιστή ή μία άλλη κονσόλα».

Η Razer, η οποία παρουσίασε την ιδέα του Project Christine πριν από λίγες ώρες στο Consumer Electronics Show του Λας Βέγκας, δεν έδωσε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας ή μια ενδεικτική τιμή για το δημιούργημά της, συνεπώς θα αναμένουμε με ανυπομονησία κάποια σχετική ανακοίνωση.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα