Report συντακτών: 23/11/2013

PS4 reviews και PS4 Launch party στο Gaming Festival!

Αρχίζουμε και μπαίνουμε σταδιακά στην όγδοη γενιά κονσολών, με το PlayStation 4 να βρίσκεται ήδη όπως γνωρίζετε στα χέρια του GameWorld και να κυκλοφορεί στη χώρα μας στις 13 Δεκεμβρίου. Το Xbox One αντίστοιχα λανσαρίστηκε χθες σε 13 χώρες και αναμένουμε επίσημα να μάθουμε πότε

θα έχουμε την ευκαιρία να το χαρούμε και από τα μέρη μας.

Αυτές τις ημέρες παραλάβαμε στο GameWorld τα πρώτα games του PS4 και όπως ήδη μπορείτε να δείτε αρχίζουμε να ανεβάζουμε τα reviews του launch της κονσόλας. Με το σημερινό report συντακτών θα σας αναφέρω τα games που θα αναλάβει ο κάθε συντάκτης, ώστε να ξέρετε τι θα περιμένετε! Ήδη είχατε την ευκαιρία να διαβάσετε πρώτοι από χθες το review του Killzone: Shadow Fall από τον Παντελή, που αποτελεί το πιο πολυαναμενόμενο game της Sony για την νέα της κονσόλα.

Gaming Festival: Παίξτε το PS4!
Το άλλο παρασκευοσαββατοκύριακο 29 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου (10:00-22:00) υποδεχόμαστε μαζί το Gaming Festival, την ετήσια γιορτή των gamers στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Αυτή θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παίξετε το PlayStation 4 και φυσικά να τα πούμε από κοντά! Θα έχουμε 1vs1 σε PC, PS4 και Arcade, όπου οι αναγνώστες θα παίζετε κόντρα στους συντάκτες του GameWorld και θα φεύγετε με δωράκια! Σας ετοιμάζουμε αναλυτικό άρθρο την Δευτέρα με τα όσα ετοιμάζουμε στο περίπτερό μας.

Προς το παρόν ακολουθεί το αναλυτικό report συντακτών με τα reviews που ετοιμάζουμε!

Τα νέα reviews
Παντελής Δασκαλέλος: Ο "Gragas" του GameWorld πετάει την ulti του και είναι σε...workstorm με τα πρώτα reviews του PlayStation 4! Ύστερα από το χθεσινό Killzone: Shadow Fall, σας ετοιμάζει απόψε το Assassin's Creed 4: Black Flag. Την Δευτέρα να περιμένετε το Knack (άλλο ένα PS4 exclusive) και την Τρίτη το Call of Duty: Ghosts.

Πέρα από το PlayStation 4, θα ακολουθήσουν τα XCOM: Enemy Within και το ελληνικό MMORPG Darkfall Unholy Wars. Τον Δεκέμβριο ο Παντελής θα...ροκάρει με την ηλεκτρική κιθάρα του στο Rocksmith! Έκαστος στο είδος του!

Γρηγόρης Βούλγαρης: Στο PlayStation 4 ο Γρηγόρης θα ασχοληθεί με το NBA 2K14 και το Injustice. Προς το παρόν σας ετοιμάζει το Black Mesa και το MMORPG World of Warplanes.

Χριστιάνα Θάνου: Η Game Maniac του GameWorld σας ετοιμάζει review του Need for Speed: Rivals, το οποίο είναι...από τα καλύτερα NFS των τελευταίων ετών! Στο PS4 θα σας ενημερώσει για το Battlefield 4, που αποτελεί ένα από τα καλύτερα games της κονσόλας.

Γιάννης Μοσχονάς: Αν ο Παντελής παίζει "mid" ο Γιάννης μπορεί να χαρακτηριστεί ως το "tank" της ομάδας, αφού έχει πάρει πάνω του πολύ δυνατά reviews, με τα οποία σας βομβαρδίζει καθημερινά! Ο veteran της συντακτικής ομάδας του GameWorld έχει στα χέρια του το Diamonds in the Rough, ένα ελληνικό Adventure απ' τον Άλκη Πολυράκη, που είναι πλέον παγκόσμιος πρωταθλητής του Kick off 2! Στη συνέχεια θα γράψει review για το LEGO Marvel Super Heroes, το Magic the Gathering 2014, το Shadowrun Returns, το Divinity Dragon Commander και το King of Fighters XIII. Πολύ πράμα!

Νικόλας Μαρκόγλου: Σας ετοιμάζει review του Adventure Lost Echo, ένα από τα πιο καλοσχεδιασμένα games (ίσως το καλύτερο 3D Adventure) στο iOS, το οποίο μάλιστα είναι ελληνικό.

Γιώργος Λόλας: Γιώργο τι κάνεις εδώ και δύο μήνες με το Lula 3D;

Μάνος Γρυπάρης: Ξεσκόνισα το Wii U κι είμαι έτοιμος να κάνω παρέα στους αδερφούς Mario. Παίζω το New Super Luigi U για το οποίο θα διαβάσετε σύντομα review. Το αυριανό Retro Gamers ίσως καθυστερήσει για αυτό τον λόγο. Την άλλη Παρασκευή κυκλοφορεί το Super Mario 3D World κι αν κρίνω από τα βίντεο θα είναι απίστευτο.

Community reviews
Οι αναγνώστες του GameWorld μας βοηθάτε πολύ με τα reviews του site και σας ευχαριστούμε για αυτό. Δείτε παρακάτω τι ετοιμάζετε:

Σπύρος Μπλιάγκος: Συνεχίζει δυνατά τα τιμημένα PlayStation reviews με το Ape Ascape και τα Spyro 2: Ripto's Rage! και Spyro: Year of the Dragon του αγαπημένου μας δράκου!

Κώστας Προμπονάς: Ετοιμάζει review του ελληνικού game για iOS Droidscape Basilica.

YouTube videos
Όπως παρατηρήσατε, κάθε Παρασκευή στις 19:00 η εκπομπή Users έχει πλέον καθιερωθεί. Μπείτε στο YouTube.com/GameWorldgr για να δείτε τις Playlists των εκπομπών Users, Game Maniacs και Retro Gamers.

Για το Game Maniacs περιμένουμε τις νέες συμμετοχές σας με email στο gm@gameworld.gr. Αν έχετε μια δυνατή συλλογή τότε περιμένουμε να την δούμε στο Επεισόδιο 15. Τα επόμενα videos θα είναι το Retro Gamers, ο διαγωνισμός των 18.000 εγγραφών και φυσικά άφθονα PS4 videos!

Η Χριστιάνα ετοιμάζει μια νέα εκπομπή με τίτλο Budget Gaming, όπου θα σας προτείνει νέα φθηνά περιφερειακά για το PC σας.


Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld καθώς τα τρία επόμενα σαββατοκύριακα θα έχουμε πολλά events όπου θα μπορέσουμε να τα πούμε από κοντά.

29 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου: Gaming Festival στην Τεχνόπολη στο Γκάζι
7-8 Δεκεμβρίου: Έκθεση Retro Computers στις Σχολές Μωραϊτη στο Ψυχικό
14-15 Δεκεμβρίου: AmiCamp στα Πετράλωνα στο Found.ation

Να είστε όλοι εκεί! Τόσο ως φυσική παρουσία όσο και...online στο κανάλι μας στο YouTube που έφτασε τις 19.000 εγγραφές και βάζει πλώρη για τις 20.000!

Αύριο Κυριακή θα ανέβει στο YouTube το νέο intro της εκπομπής Users, που θα αλλάξει οριστικά το παλιό μας λογότυπο. Μην το χάσετε!

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Keywords
Τυχαία Θέματα