Survarium

Ένα Online post-apocalyptic FPS από τους δημιουργούς των S.T.A.L.K.E.R.

Η Vostok Games αποτελείται από πρώην developers της GSC Game World, η οποία στο παρελθόν έχει αναπτύξει τα παιχνίδια της σειράς S.T.A.L.K.E.R. Η ουκρανική εταιρεία

αναμένεται να κυκλοφορήσει το Survarium, ένα Free-to-Play online FPS με στοιχείa survival και RPG. Μάλιστα ανακοίνωσε ότι έχει προγραμματίσει μια 24ωρη open beta για την Παρασκευή 25 Απριλίου, στην οποία θα περιλαμβάνονται μόνο team-based modes. Μετά το παιχνίδι θα επιστρέψει στην φάση της closed beta καθώς η εταιρεία ανάπτυξης ετοιμάζει να προωθήσει επίσημα την open beta αργότερα μέσα στο 2014.

Το Survarium λαμβάνει χώρα το έτος 2026 όπου μετά από μια σειρά περιβαλλοντικών καταστροφών η φύση μετατράπηκε σε ένα εντελώς αφιλόξενο περιβάλλον. Η ανθρωπότητα έχει σχεδόν αφανιστεί τόσο λόγω των ισχυρών οικολογικών καταστροφών, όσο και από τα μεταλλαγμένα ζώα που έχουν προσαρμοστεί ώστε να μπορούν να επιβιώνουν στις νέες συνθήκες. Εσείς παίρνετε τον ρόλο ενός από τους επιζώντες του νέου αυτού Post-Apocalyptic κόσμου, επιχειρώντας επιδρομές στα ερείπια για να αποκαλύψετε και να βρείτε έναν τρόπο να αντιμετωπίσετε τις ανωμαλίες που εξαπλώνονται σε όλον τον πλανήτη στην προσπάθειά σας να επιζήσετε.

{youtube}da_br4tkpK8|500|300{/youtube}

Πέρα από τα team-based modes, θα μπορείτε να παίξετε σε Co-Op με φίλους σας και να προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε διάφορες αποστολές με σταδιακή αύξηση της δυσκολίας. Το τρίτο από τα modes που έχουν ανακοινωθεί είναι το Freeplay, στο οποίο θα μπορείτε να εξερευνήσετε ελεύθερα τον κόσμο του παιχνιδιού και να προσπαθήσετε να επιβιώσετε. Είναι σχεδιασμένο για 20-40 παίκτες και το gameplay του θα θυμίζει αυτό των παιχνιδιών S.T.A.L.K.E.R., αλλά σε online περιβάλλον. Θα υπάρχουν επίσης στοιχεία από RPG, καθώς θα κερδίζετε experience points και θα βελτιώνετε τα στατιστικά σας.

Την ερχόμενη Παρασκευή θα μπορείτε να δοκιμάσετε το καινούριο update της version 0.21a το οποίο περιλαμβάνει αρκετές προσθήκες όπως ο καινούριος χάρτης Mamayev Kurgan και νέα weapons. Για να διαβάσετε αναλυτικά τα patch notes μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site του παιχνιδιού.

Το Survarium αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2014 για PC. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η επίσημη ημερομηνία διάθεσης, καθώς και αν θα κυκλοφορήσει σε άλλες πλατφόρμες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld