Έψησε το PS4 και το πούλησε 11.000 δολάρια!

Πόσα θα μπορούσε να δώσει κάποιος για ένα..."ψημένο" PS4;

Όλοι όσοι δεν ήρθατε στο 2ο Gaming Festival θα θέλετε κάποια στιγμή να πάρετε μια "μυρωδιά" απ' το PS4. Ο παρακάτω τύπος όμως...το παράκανε!

Ο Kenny Irwin, κάτοικος της Καλιφόρνια, αγόρασε ένα PS4 στις 15 Νοεμβρίου (με το που κυκλοφόρησε στην Αμερική) και το έβαλε αμέσως σε έναν ειδικό φούρνο μικροκυμάτων 2.0 Kenmore Elite

Microwave βάζοντας τον δείκτη θερμοκρασίας στα 1.200 Watt. Αφού πήρε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, το έψησε, προκαλώντας φυσικά μια μικρή εστία φωτιάς.

Το οξύμωρο πάντως είναι ότι ο Irwin δεν σταμάτησε εκεί. Πούλησε το PS4 στο Ebay σε τελική τιμή που ξεπέρασε τα 11.000 δολάρια! Το PS4 του δουλεύει κανονικότατα και αγοράστηκε ως "έργο τέχνης" καθώς ο φούρνος μικροκυμάτων του δημιούργησε την παρακάτω παραμόρφωση στην κονσόλα.

{youtube}F3_7NsjmNLE|500|300{/youtube}

Τα 4.000 dislikes έναντι των 1.800 likes δεν απασχολούν καθόλου τον Kenny Irwin, ούτε και τα αρνητικά σχόλια των χρηστών του PS4. Ο άνθρωπος έκανε την πλάκα του και έβγαλε εύκολα χρήματα. Αν συνεχίσει να το κάνει τότε μπορεί να βρει μια νέα πηγή εσόδων.

Προσοχή: Μην το δοκιμάσετε σπίτι ούτε για αστείο καθώς τα κυκλώματα του PS4 μαζί με τα μικροκύματα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκαλέσουν προβλήματα στο φούρνο μικροκυμάτων σας ενώ φυσικά υπάρχουν πάντοτε κίνδυνοι με προβλήματα υγείας ή/και πυρκαγιάς.

To PlayStation 4 κυκλοφορεί στις 13 Δεκεμβρίου στην τιμή των 400 ευρώ. Εσείς...ψήνεστε;

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα