Η Philips κατηγορεί την Nintendo για αντιγραφή πατέντας

Θέλει να απαγορευθεί η πώληση του Wii U στις Η.Π.Α.

Η γνωστή κατασκευάστρια ηλεκτρονικών Philips προσπαθεί να απαγορεύσει την κυκλοφορία του Wii U στις Η.Π.Α., καθώς ισχυρίζεται πως η συσκευή αντιγράφει μερικές πατέντες της εταιρείας.

Η Nintendo φέρεται να έχει αντιγράψει τεχνολογίες που αναπαράγουν in-game τις πράξεις

ενός χρήστη στην πραγματική ζωή. Μία δεύτερη υποτιθέμενη αντιγραφή περιλαμβάνει user interfaces σχεδιασμένα για να πλοηγούνται μέσω μιας συσκευής-δείκτη (όπως το Wii Remote).

Phillips δραστηριοποιείται στον τομέα των εφαρμοσμένων ηλεκτρονικών και διεξάγει έρευνα σε πεδία που αφορούν την εικονική αναπαράσταση χωρικών διεργασιών και σε αυτόματες διεργασίες" αναφέρει η μήνυση. "Οι παρούσες πατέντες που αναφέρονται εδώ προκύπτουν από αυτά τα πεδία έρευνας και ανάπτυξης."

Η Philips γνωρίζει πως η Nintendo παράγει motion-controlled hardware από την εποχή του Wii, αλλά ισχυρίζεται πως την είχε ενημερώσει και για τις δύο πατέντες τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2011. Η Philips προσπαθεί να μεταφέρει την υπόθεση στα δικαστήρια, να απαγορεύσει την πώληση του Wii U και άλλων παρεμφερών συσκευών, συν να αποζημιωθεί για τις ζημιές!

Για να δούμε εάν αυτή η υπόθεση θα έρθει να προστεθεί στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Wii U με τις πωλήσεις του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για Wii U και 3DS. Συζητήστε τις στο Nintendo forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα