GTouch Catering Specialists: Οι… σπεσιαλίστες των δεξιώσεων! (Photos-videos)

Με μια ισχυρή δέσμευση για υπηρεσίες κορυφαίας γαστρονομίας, ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια και άριστη οργάνωση εκδηλώσεων, είμαστε η απάντηση για όποιον θέλει μια εμπειρία υψηλού επιπέδου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GTouch•Vangelis Giannouklidis (@gtouchcateringspecialists)

Οι επιλογές catering μας περιλαμβάνουν:

Εστίαση εταιρικών εκδηλώσεων, κέτερινγκ γάμου ή βάπτισης

και ιδιωτική εστίαση για πάρτι (παιδικά και ενηλίκων). Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε μια μοναδική και άψογη εκδήλωση για τους πελάτες μας και τους καλεσμένους τους που δεν θα ξεχαστεί. Για αυτό και εκτός από τη δημιουργία εξαιρετικών γεύσεων παρέχουμε με υπερηφάνεια και απαράμιλλη εξυπηρέτηση πελατών!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GTouch•Vangelis Giannouklidis (@gtouchcateringspecialists)

Η φιλοσοφία μας

Η αγάπη μας για το φαγητό προέρχεται από την αγάπη μας για τη ζωή, από την αγάπη μας για τις γεύσεις και τα αρώματα που φέρνουν τους ανθρώπους γύρω από ένα τραπέζι. Η κουζίνα, είτε είναι Ελληνική παραδοσιακή, ρουστίκ Ιταλική, Τεξανό BBQ ή Ασιατική Fusion, είναι κάτι παραπάνω από τα συστατικά της: Είναι τρόπος επικοινωνίας. Όλη η τέχνη της GTouch είναι να αφουγκράζεται τον πελάτη για να μπορεί μετά να συνδυάσει τον τόπο, το χρόνο και τις γεύσεις ώστε το αποτέλεσμα να είναι τόσο μοναδικό, τόσο προσωπικό, να “μιλάει” στην καρδιά των καλεσμένων. Όλα ξεκινάνε από την επιθυμία σας και αυτό που ονειρευτήκατε. Το «άγγιγμα» της ομάδας του Ευάγγελου Γιαννουκλίδη, θα το κάνει πραγματικότητα!

@gtouch.catering With an experienced team of professional chefs, event planners, and servers, Mr. Vaggelis Gianouklidis promise a catering service that’s professional, accommodating, and efficient #gtouchcatering #gtouchcateringspecialists #cateringservices #cateringevent #athenscatering #greececaterings #events #eventhosting #partycatering #weddingevent #greekweddingplanner #greekwedding #weddingcoordinator #corporateevents #socialevents #gourmetfood #gourmetmenu #cateringspecialists #foodinspiration #greece #athens @Tips By Markos ♬ πρωτότυπος ήχος – GTouch Catering Specialists

Οι άνθρωποί μας

H εταιρία μας δεν θα ήταν αυτή που είναι αν δεν είχε τους εξαιρετικούς ανθρώπους που έχει. Πιστεύουμε ότι στην πραγματικότητα, η φύση της δουλειάς μας είναι ανθρωποκεντρική, γι’ αυτό και, κάτω από την ηγεσία του Ευάγγελου Γιαννουκλίδη, φροντίζουμε το προσωπικό μας να αποτελείται από ανθρώπους που τα χαρακτηρίζει το ήθος, η ευγένεια, το πνεύμα συνεργασίας, η καλαισθησία και η ολοκληρωμένη κατάρτιση στο αντικείμενό τους. Η βαθιά γνώση της γαστρονομίας, η συνεχής εκπαίδευση, η διαρκής αναζήτηση των πιο ευφάνταστων πιάτων και των καλύτερων πρώτων υλών, αλλά και η ανεπτυγμένη αίσθηση της ευθύνης και της προσφοράς, είναι οι αξίες γύρω από τις οποίες λειτουργεί η ομάδα μας. Κάθε εκδήλωση αντιμετωπίζεται απ’ όλους σαν μια θαυμάσια ευκαιρία για εξέλιξη, έμπνευση και δημιουργία. Παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες και ικανοποιώντας τους καλεσμένους μας, κερδίζουμε συνεχώς την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή τους. Αυτό, εκτός από τη μεγάλη χαρά που μας δίνει, μας παρακινεί να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GTouch•Vangelis Giannouklidis (@gtouchcateringspecialists)

Η εταιρία

Η ιστορία της GTouch ξεκινάει το 2004 από τον εμπνευστή και δημιουργό της Ευάγγελο Γιαννουκλίδη, ο οποίος οραματίστηκε μια εταιρία που θα ξεπερνά τον απλό ορισμό του catering και θα προσφέρει όχι μόνο κορυφαίες γεύσεις, δημιουργημένες από την αρχή για κάθε πελάτη ξεχωριστά, αλλά και μοναδικές εμπειρίες που θα προσφέρουν χαρά και συγκίνηση. Με έδρα σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Παιανία και με συνεργάτες ανθρώπους που αγαπούν την δουλειά τους και προσφέρουν σε αυτή την τον καλύτερο εαυτό τους, η GTouch δεν έχει σταματήσει λεπτό να οργανώνει εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου. Με επίκεντρο το εξαιρετικό, μελετημένο για την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, φαγητό, σερβιρισμένο με τον καλύτερο τρόπο και συνοδευμένο με ό,τι χρειάζεται για να είναι κάθε εκδήλωση μια μοναδική εμπειρία, η GTouch ξεχωρίζει για την άρτια οργάνωση, τη μοναδική κουζίνα και την υψηλή αισθητική.

Έχοντας αναλάβει μέχρι σήμερα πολυάριθμες εκδηλώσεις, από τις πιο προσωπικές μέχρι τις πιο επίσημες, είχε την τιμή να επιλεχθεί ως αποκλειστικός συνεργάτης για την οργάνωση όλων των εκδηλώσεων – γευμάτων και δεξιώσεων – της Ελληνικής Προεδρίας στο Ζάππειο Μέγαρο για όλο το πρώτο εξάμηνο του 2014.

GTouch Catering Specialists
www.gtouch.gr
Facebook: https://www.facebook.com/GTouchCateringSpecialists
Instagram: https://www.instagram.com/gtouchcateringspecialists/

The post GTouch Catering Specialists: Οι… σπεσιαλίστες των δεξιώσεων! (Photos-videos) first appeared on markos.tv |.

Keywords
Τυχαία Θέματα