Καλάβρυτα: «Έσπασα με το πόδι το παρμπρίζ για να βγουν οι μαθητές», λέει ο οδηγός του λεωφορείου που ανετράπη

«Έσπασα με το πόδι μου το παρμπρίζ για να απεγκλωβιστούν οι 5 μαθητές και οι δύο εκπαιδευτικοί» ανέφερε ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αχαΐας, το οποίο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα το πρωί της Παρασκευής (18/10).

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στο tempo24.news ο οδηγός του λεωφορείου που εξετράπη και ανατράπηκε, πέφτοντας από ύψος έξι μέτρων περίπου στο δρόμο Πατρών Καλαβρύτων λίγο μετά τη Βλασία, υποστηρίζει πως η εκτροπή από την πορεία του οχήματος

έγινε όταν ο ίδιος προσπάθησε να αποφύγει άλλο όχημα που είδε να έρχεται και για να μη γίνει μετωπική σύγκρουση, έκανε ελιγμό ο οποίος οδήγησε στην εκτροπή και την ανατροπή του λεωφορείου.

Μόλις το όχημα ακινητοποιήθηκε, ο ίδιος έσπασε με το πόδι του το παρμπρίζ προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι πέντε μαθητές και οι δύο εκπαιδευτικοί.

Tο υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαΐας που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Βλασία Καλάβρυτα, κοντά στο χωριό Μάνεσι εξετράπη της πορείας του, και έπεσε σε χαράδρα, μικρού βάθους.

Μέσα στο λεωφορείο επέβαιναν 5 μαθητές, δύο εκπαιδευτικοί και ταξιδιώτες που πήγαιναν στα Καλάβρυτα.

Σύμφωνα με το tempo24 δεν υπάρχουν τραυματίες. Όλοι οι επιβαίνοντες βοηθώντας ο ένας τον άλλον κατάφεραν να απεγκλωβιστούν, ενώ στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ

Οι περισσότεροι από τους επιβάτες επικοινώνησαν με τους οικείους τους λέγοντάς τους πως “είναι καλά” στην υγεία τους, αν και οι περισσότεροι είχαν υποστεί σοκ από το ατύχημα.

Παράλληλα άλλο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ μετάφερε μαθητές και επιβάτες στα Καλάβρυτα και μετέβησαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Πηγή: www.enikos.gr

The post Καλάβρυτα: «Έσπασα με το πόδι το παρμπρίζ για να βγουν οι μαθητές», λέει ο οδηγός του λεωφορείου που ανετράπη first appeared on markos.tv |.

Keywords
Τυχαία Θέματα