8 χρόνια T-Life: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου φόρεσε δημιουργία του Δημήτρη Στρέπκου

Το TLIFE έγινε 8 χρόνων και γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτυ γεμάτο λάμψη, επώνυμες παρουσίες, μουσική και πολλές πολλές εκπλήξεις…

Η οικοδέσποινα Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, έχοντας στο πλευρό τους τα παιδιά τους Νικόλα και Λυδία υποδέχτηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Galaxy

Room στον 13ο όροφο του Hilton Athens φίλους, συνεργάτες και επώνυμους από τον πολιτικό, δημοσιογραφικό και τηλεοπτικό χώρο για μια μεγάλη γιορτή!

Με καλοκαιρινό αέρα και δροσερά custom made cocktails by Absolut Vodka Elyx ειδικά για τους καλεσμένους του TLIFE, το μεγάλο πάρτι ξεκίνησε λίγο μετά τις οχτώ το βράδυ, με τις προσέλευση των επώνυμων καλεσμένων.

H Βίκυ Χατζηβασιλείου επέλεξε να φορέσει μία δημιουργία του Δημήτρη Στρέπκου. Ο Δημήτρης Στρέπκος είναι ο αγαπημένος σχεδιαστής των celebrities για τα ιδιαίτερα και πρωτότυπα σχέδιά του.

Η βραδιά είχε πολλές εκπλήξεις με την εκρηκτική Josephine και τον ταλαντούχο Βαγγέλη Κακουριώτη να ανεβαίνουν στο stage και να ξεσηκώνουν το κοινό, αλλά και τον dj Pitsi να γεμίζει το πάρτυ με τους μαγικούς του ήχους…. Ενώ, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, η Τατιάνα Στεφανίδου έσβησε τα 8 κεράκια της τούρτας για τα 8α γενέθλια του TLIFE.

The post 8 χρόνια T-Life: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου φόρεσε δημιουργία του Δημήτρη Στρέπκου appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα