To «μένουμε σπίτι» έγινε βραχιόλι. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση μονάδων υγείας

Η καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη σχεδιάστρια Maliya, η οποία θέλησε να συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Δημιούργησε unisex βραχιόλι με πρωταγωνιστή ένα… σπίτι! Το σύμβολο του σπιτιού παίρνει μορφή και χρώμα, θέλοντας να διαδώσει ένα και μόνο σύνθημα: «Μένουμε Σπίτι», μία στάση τόσο απλή αλλά τόσο σημαντική στη μάχη κατά της πανδημίας.

Η Maliya, λοιπόν, πιστή στην πεποίθηση ότι ο καλός σκοπός υπηρετείται και μέσα από τη μόδα, δημιούργησε το βραχιόλι «Μένουμε σπίτι». Στόχος της είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση μονάδων

υγείας, για την αγορά εξοπλισμού ή αναλωσίμων για νοσοκομείο της χώρας μας. Αλλωστε, η ελληνική μόδα σε αυτούς τους περίεργους καιρούς έχει δείξει ότι στηρίζει τη μάχη κατά του ιού και brands έχουν ανακοινώσει την προσφορά μέρους των εσόδων τους για την ενίσχυση του σκοπού αυτού.

Το βραχιόλι, ίσως, αποτελεί ένα ενθύμιο… Θα θυμόμαστε πως μέσα από την πιο απλή πράξη, βγήκαμε νικητές
«Για πρώτη φορά είμαστε όλοι στην ίδια, στην ομάδα που θα κερδίσει»

Ανακαλύψτε την Maliya και το βραχιόλι «Μένουμε Σπίτι» στο Instagram & το Facebook

The post To «μένουμε σπίτι» έγινε βραχιόλι. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση μονάδων υγείας appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα